Test. Je to duch, nebo pozitivní test?
Dobrý den,prosím vás je toto duch nebo pozitivní test,nechci si dělat planné naděje, děkuji moc za odpověď.

@pajasala ja nevim jestli je to normalni😏 pred ms tohle nemam nikdy. Je to zvlastni, telo si dela asi co chce
@pajasala nebo to jde do kopru... uz fakt nevim co si o tom myslet
@pajasala mam 2 deti velke 12 a 10 let a ani s jednou jsem tohle teda nezazila, zadne zahnizdovani , spineni, divne testiky...
@christie1289 no holka určitě v pondělí zajdi k Dr.
@pajasala zkusim svemu dr napsat mail, on je takovy v pohode ze kdykoli i pres vikend na mobilu a mailu funguje
@christie1289 jo můj taky tak mu nápis a děj vědět držím palce
@pajasala tak to pry muze byt opravdu zahnizdeni, mam to hlidat a kdyby to zaclo krvacet cervene nebo me neco bolelo tak mam prijit. Ze prY kdyz je to takhle hnede tak je to asi normalni
@christie1289 no vidíš. Tak se teď nestresuj a až nejdříve za dva dny udělej mamatest. Je fakt nejlepší.
@pajasala no ja stejne fakt nevim...ale zkusim udelat pozdeji pokud se z toho fakt nevyklube ms
@christie1289 dobře
@pajasala ahoj tak dnes MS, ale slabsi nejaka a testy stale pozitivni, nebo si uz myslim ze je to ryska?? Ale takove jsou 3
@christie1289 carecka tam je ale nesili
@pajasala tak si myslim ze to spis zmizi... casem
@christie1289 asi jo. Mrzí mě to
@christie1289 já měla něco podobneho v listopadu.. Měla jsem slabou druhou čárku, která nesílila... A menstruace přišla, jen o něco později a bolela sakra hodně... Další měsíc jsme měli koronu a rekli si, že teď ne.. Jednou to ujelo a druhé mimčo je na cestě, teď 16tt 🙂 :D a jinak ta krev - u prvního těhotenství jsem krvácela v 5tt jasně červenou krví asi 2 hodiny a na pohotovosti mi řekli, že se buď udrží nebo ne a teď mi tu běhá 14 měsíční holčička 🙂 ale u ní jsem teda měla pro změnu výrazné testy 🙂
@christie1289 ahojky tak jak si na tom?
@pajasala test je uz negativni, takze oroste zase smula 😔
@pajasala vubec nevim jestli na to nema nejak jeste vliv ta konizace, me vysledky nebyli vubec v poradku, asi to posledni stadium predrakovinovych zmen... byla jsem na konizaci v polovine zari 😏 ja uz fakt nevim co je zas naprd
@pajasala kontrolni cytologii mam v dubnu, kontrola po 6 nedeli nebyla jeste uplne ok ale myslim si ze je brzy to delat po 6 tydnech po vykonu.. nechala jsem si napsat Tri-Regol na 3 mesice.. tak mi treba nejak srovna hormony a zkusime holt pozdeji
@christie1289 opravdu mě to moc mrzí. A mooooooc ti držím palecky aby jsi byla brzy v pořádku a zadařilo se.
@pajasala dekuju, snad sem brzy dam hezky testik😏

@christie1289 jé to zas tak info nepotřebuju. Podle mě máš asi teprve hnízdění. Já ho mám takto