icon

Test na těhotenství 8-10 DPO. Vidíte čárku?

kmh31
15. črc 2025

Ahoj holky,
Rozhodli jsme se s manželem začít se snažit o miminko. Minulý měsíc jsem vysadila HA, vůbec jsem si nedělala ovulační testy ale podle FLO aplikace jsem tak 8-10 DPO. Dneska jsem si udělala test jelikož jsem měla pár jemných křečí které normálně nemám. A chci se zeptat zda tam někdo něco vidí nebo ne? Mockrát děkuju 🙈

Test na těhotenství 8-10 DPO. Vidíte čárku?Test na těhotenství 8-10 DPO. Vidíte čárku?
maruskapt
15. črc 2025

Jo na tom spodním vidím dušíka🙂❤

kmh31
autor
15. črc 2025
@maruskapt

Jo na tom spodním vidím dušíka🙂❤

@maruskapt děkuju nebyla jsem si jistá jestli ano nebo ne 🙈

maruskapt
15. črc 2025
@kmh31

@maruskapt děkuju nebyla jsem si jistá jestli ano nebo ne 🙈

@kmh31 Ale ano můžeš si být jistá to tě ujištuji🙂 protože já dost často nic nevidím když ostatní už ano😀. Pravda je že se to dá někdy hodně těžko vyfotit aby bylo něco vidět.

kmh31
autor
15. črc 2025
@maruskapt

@kmh31 Ale ano můžeš si být jistá to tě ujištuji🙂 protože já dost často nic nevidím když ostatní už ano😀. Pravda je že se to dá někdy hodně těžko vyfotit aby bylo něco vidět.

@maruskapt právě, mám pocit že naživo to bylo vidět lépe, ale vůbec jsem to nečekala jelikož je to můj první měsíc po vysazení HA, tak uvidíme zda se to udrží 🥹

maruskapt
15. črc 2025
@kmh31

@maruskapt právě, mám pocit že naživo to bylo vidět lépe, ale vůbec jsem to nečekala jelikož je to můj první měsíc po vysazení HA, tak uvidíme zda se to udrží 🥹

@kmh31 První měsíc po vysazení a možná se hned zadařilo ,tak to je hodně dobré😀 .Mohu se zeptat jak dlouho jsi brala HA. Držím palce a přeji hodně štěstíčka at se udrží.🍀🙏❤

reeeza
15. črc 2025

Já bych ještě počkala, může to být ryska. Testuj I nadále, zítra a pozítří už by měla být čárka silnější pokud se jedná o dušíka. Držím palce 🙂

kmh31
autor
15. črc 2025
@maruskapt

@kmh31 První měsíc po vysazení a možná se hned zadařilo ,tak to je hodně dobré😀 .Mohu se zeptat jak dlouho jsi brala HA. Držím palce a přeji hodně štěstíčka at se udrží.🍀🙏❤

@maruskapt vice méně od roku 2020 v kuse s jednou pauzou co jsem měla asi 3 měsíce vloni na podzim. A děkuji 🙏🏼

kmh31
autor
15. črc 2025
@reeeza

Já bych ještě počkala, může to být ryska. Testuj I nadále, zítra a pozítří už by měla být čárka silnější pokud se jedná o dušíka. Držím palce 🙂

@reeeza mockrát děkuji! Určitě to beru trošku s rezervou jelikož je i docela brzo, tím že beru dpo dny jen podle mě Flo aplikace 🙈

lencaa11
15. črc 2025

@kmh31 nic zatím extra tohle tady litá pokaždé pomalu každé ženě tady udělat za pár dní nový test

maruskapt
15. črc 2025
@kmh31

@maruskapt vice méně od roku 2020 v kuse s jednou pauzou co jsem měla asi 3 měsíce vloni na podzim. A děkuji 🙏🏼

@kmh31 Jsem moc zvědavá na další testíky jestli se opravdu zadařilo. Přeci jen je ještě brzo.🍀

marketanovakova14
15. črc 2025

@kmh31 Vidím 😊 Já měla takto 2x čárku a 2x těhu. Držím palce 🙏🏻

kmh31
autor
16. črc 2025

Tak nevím holky myslíte že to je silnější? 🥹

lencaa11
16. črc 2025
@kmh31

@kmh31 tady už je silnější ( ještě bych šla pro jiný test ať mate jistotu )

maruskapt
16. črc 2025
@kmh31

@kmh31 No to je nádhera🙂 mám radost👍 ,tet už je opravdu znatelně silnější to předtím byla sotva viditelná. Těším se a jsem nedočkavá jak dopadne další test🙂

kmh31
autor
16. črc 2025
@maruskapt

@kmh31 No to je nádhera🙂 mám radost👍 ,tet už je opravdu znatelně silnější to předtím byla sotva viditelná. Těším se a jsem nedočkavá jak dopadne další test🙂

@maruskapt mockrát děkuji ❤️

kmh31
autor
17. črc 2025

Tak dneska bohužel 2 testy a úplně bílo 🥺 nemáte s tím někdo zkušenost? Děkuji

lencaa11
17. črc 2025
@kmh31

Tak dneska bohužel 2 testy a úplně bílo 🥺 nemáte s tím někdo zkušenost? Děkuji

@kmh31 máte foto ? Možná biochemické nebo vadný test ...

kmh31
autor
17. črc 2025
@lencaa11

@kmh31 máte foto ? Možná biochemické nebo vadný test ...

@lencaa11 tak jsem zmatená, udělala jsem si ještě jeden test a zároveň i ovulační test, četla jsem někde že taky může rozpoznat těhotenství a vypadají takto.

kmh31
autor
17. črc 2025
lencaa11
17. črc 2025
@kmh31

@kmh31 ovu je negativní a TT je slabší než ten z předešlého dne řekla bych že nespíš biochemko ...dala bych si pár dní čas na další test ...

reeeza
18. črc 2025

No múže to být biochemické bohužel, ale vše ukážou následující dny. Test by měl dvojnásobně zesílit za 2-3 dny

reeeza
18. črc 2025

Testovala bych vždy zhruba ve stejnou dobu a z ranní moči, večer už moc nepít. Ty pozdější testy jsi dělala odpoledne ( nebo jsi sem vložila fotku odpo ale jsou ranní?), mohla být naředěnější moč atp..

kmh31
autor
18. črc 2025
@reeeza

Testovala bych vždy zhruba ve stejnou dobu a z ranní moči, večer už moc nepít. Ty pozdější testy jsi dělala odpoledne ( nebo jsi sem vložila fotku odpo ale jsou ranní?), mohla být naředěnější moč atp..

@reeeza většinou se snažím testovat ve stejnou dobu ráno a pak odpoledne, ale zatím mám pocit že test odpoledne byl vždy silnější, tak uvidím. Dneska ráno byl test asi stejně slabý jako včera odpoledne jak je vidět na fotce. A zároveň jsem začala trochu špinit, tak nevím zda spíš nepřijde menstruace.

maruskapt
18. črc 2025
@kmh31

@reeeza většinou se snažím testovat ve stejnou dobu ráno a pak odpoledne, ale zatím mám pocit že test odpoledne byl vždy silnější, tak uvidím. Dneska ráno byl test asi stejně slabý jako včera odpoledne jak je vidět na fotce. A zároveň jsem začala trochu špinit, tak nevím zda spíš nepřijde menstruace.

@kmh31 Něco tam je ,ale je pravda že už by mohl být silnější.

kmh31
autor
18. črc 2025
@maruskapt

@kmh31 Něco tam je ,ale je pravda že už by mohl být silnější.

@maruskapt no přijde mi to že to spíš slábne bohužel… myslíte že je to tedy biochemické? Nebo je třeba ještě šance?

lencaa11
18. črc 2025
@kmh31

@maruskapt no přijde mi to že to spíš slábne bohužel… myslíte že je to tedy biochemické? Nebo je třeba ještě šance?

@kmh31 spíš biochemické testy by byli už silnější

maruskapt
19. črc 2025
@kmh31

@kmh31 Také si myslím že slábnou ,testíky jsi měla před tím silnější. Bohužel to asi opravdu nevyšlo.

kmh31
autor
20. črc 2025
@maruskapt

@kmh31 Také si myslím že slábnou ,testíky jsi měla před tím silnější. Bohužel to asi opravdu nevyšlo.

@maruskapt vypadá to tak, dneska se mi i spustila menstruace 🥺 ale pro mě je hlavní vědět že hned po vysazení HA má docela dobrý cyklus, 25 dní, takže příští měsíc začnu měřit i ovulace a věřím že to může vyjít 😊

maruskapt
20. črc 2025
@kmh31

@maruskapt vypadá to tak, dneska se mi i spustila menstruace 🥺 ale pro mě je hlavní vědět že hned po vysazení HA má docela dobrý cyklus, 25 dní, takže příští měsíc začnu měřit i ovulace a věřím že to může vyjít 😊

@kmh31 To mně mrzí😔 , alespon jak jsi psala máš jistotu že ti cyklus po ha pěkně naskočil a hodně brzo ,u někoho se to vleče třeba i rok. Takhle pozitivní naladění se mi líbí🙂 ,držím palečky🙏🍀

vlasta1981
Autor odpověď smazal