Test na těhotenství 8-10 DPO. Vidíte čárku?
Ahoj holky,
Rozhodli jsme se s manželem začít se snažit o miminko. Minulý měsíc jsem vysadila HA, vůbec jsem si nedělala ovulační testy ale podle FLO aplikace jsem tak 8-10 DPO. Dneska jsem si udělala test jelikož jsem měla pár jemných křečí které normálně nemám. A chci se zeptat zda tam někdo něco vidí nebo ne? Mockrát děkuju 🙈

@kmh31 Ale ano můžeš si být jistá to tě ujištuji🙂 protože já dost často nic nevidím když ostatní už ano😀. Pravda je že se to dá někdy hodně těžko vyfotit aby bylo něco vidět.
@maruskapt právě, mám pocit že naživo to bylo vidět lépe, ale vůbec jsem to nečekala jelikož je to můj první měsíc po vysazení HA, tak uvidíme zda se to udrží 🥹
@maruskapt právě, mám pocit že naživo to bylo vidět lépe, ale vůbec jsem to nečekala jelikož je to můj první měsíc po vysazení HA, tak uvidíme zda se to udrží 🥹
@kmh31 První měsíc po vysazení a možná se hned zadařilo ,tak to je hodně dobré😀 .Mohu se zeptat jak dlouho jsi brala HA. Držím palce a přeji hodně štěstíčka at se udrží.🍀🙏❤
Já bych ještě počkala, může to být ryska. Testuj I nadále, zítra a pozítří už by měla být čárka silnější pokud se jedná o dušíka. Držím palce 🙂
Já bych ještě počkala, může to být ryska. Testuj I nadále, zítra a pozítří už by měla být čárka silnější pokud se jedná o dušíka. Držím palce 🙂
@reeeza mockrát děkuji! Určitě to beru trošku s rezervou jelikož je i docela brzo, tím že beru dpo dny jen podle mě Flo aplikace 🙈
@kmh31 Vidím 😊 Já měla takto 2x čárku a 2x těhu. Držím palce 🙏🏻
Tak dneska bohužel 2 testy a úplně bílo 🥺 nemáte s tím někdo zkušenost? Děkuji
No múže to být biochemické bohužel, ale vše ukážou následující dny. Test by měl dvojnásobně zesílit za 2-3 dny
Testovala bych vždy zhruba ve stejnou dobu a z ranní moči, večer už moc nepít. Ty pozdější testy jsi dělala odpoledne ( nebo jsi sem vložila fotku odpo ale jsou ranní?), mohla být naředěnější moč atp..
Testovala bych vždy zhruba ve stejnou dobu a z ranní moči, večer už moc nepít. Ty pozdější testy jsi dělala odpoledne ( nebo jsi sem vložila fotku odpo ale jsou ranní?), mohla být naředěnější moč atp..
@reeeza většinou se snažím testovat ve stejnou dobu ráno a pak odpoledne, ale zatím mám pocit že test odpoledne byl vždy silnější, tak uvidím. Dneska ráno byl test asi stejně slabý jako včera odpoledne jak je vidět na fotce. A zároveň jsem začala trochu špinit, tak nevím zda spíš nepřijde menstruace.
@reeeza většinou se snažím testovat ve stejnou dobu ráno a pak odpoledne, ale zatím mám pocit že test odpoledne byl vždy silnější, tak uvidím. Dneska ráno byl test asi stejně slabý jako včera odpoledne jak je vidět na fotce. A zároveň jsem začala trochu špinit, tak nevím zda spíš nepřijde menstruace.
@kmh31 Něco tam je ,ale je pravda že už by mohl být silnější.
@kmh31 Také si myslím že slábnou ,testíky jsi měla před tím silnější. Bohužel to asi opravdu nevyšlo.
@maruskapt vypadá to tak, dneska se mi i spustila menstruace 🥺 ale pro mě je hlavní vědět že hned po vysazení HA má docela dobrý cyklus, 25 dní, takže příští měsíc začnu měřit i ovulace a věřím že to může vyjít 😊
@maruskapt vypadá to tak, dneska se mi i spustila menstruace 🥺 ale pro mě je hlavní vědět že hned po vysazení HA má docela dobrý cyklus, 25 dní, takže příští měsíc začnu měřit i ovulace a věřím že to může vyjít 😊
@kmh31 To mně mrzí😔 , alespon jak jsi psala máš jistotu že ti cyklus po ha pěkně naskočil a hodně brzo ,u někoho se to vleče třeba i rok. Takhle pozitivní naladění se mi líbí🙂 ,držím palečky🙏🍀

Jo na tom spodním vidím dušíka🙂❤