icon

Test Pepino

laurinka0102
Včera v 08:58

Ahoj 12.1 jsem mela ovulaci potvrzena ovulačním testem testuju před ms jsem nedočkava včera jsem zkousela testy byly negativni dnes rano mama test take negativni a pak jsem zkusila pepino a mam tam ducha je ružovy ale zajimalo by me jestli muže peoino udělat takhle falešnej vysledek

Test Pepino
squezy
Včera v 09:09

@laurinka0102 každý test může dělat falešné duchy. Tady určitě vidim,zkusila bych testovat v pondělí nebo až v den ms, když do té doby nepřijde

laurinka0102
autor
Autor odpověď smazal
laurinka0102
autor
Včera v 09:15
@squezy

@laurinka0102 každý test může dělat falešné duchy. Tady určitě vidim,zkusila bych testovat v pondělí nebo až v den ms, když do té doby nepřijde

@squezy Samozřejmě zkusim za par dni ale prijde mi divny ze mama test negativni

lencaa11
Včera v 09:21

@laurinka0102 pokud byl ovu test pozitivní 12.1 tak většinou ovulace cca bejva den po ovulačním testu +- tím že ostatní testy jsou negativní tak tento bych brala z rezervou jelikož to často dělá ...počkala bych na datum Ms a udělala test jiný než tento měla jsem též a byla to cysta

laurinka0102
autor
Včera v 09:26
@lencaa11

@laurinka0102 pokud byl ovu test pozitivní 12.1 tak většinou ovulace cca bejva den po ovulačním testu +- tím že ostatní testy jsou negativní tak tento bych brala z rezervou jelikož to často dělá ...počkala bych na datum Ms a udělala test jiný než tento měla jsem též a byla to cysta

@lencaa11 Tak uvidím za par dní snad to nebyl falešny duch 🙏🙏

laurinka0102
autor
Včera v 10:38

Zkusila jsem i ten druhy test s krabicky rikala jsem si prece neudelaj oba testy falesnou pozitivitu a ten vysel takto

squezy
Včera v 11:02
@laurinka0102

Zkusila jsem i ten druhy test s krabicky rikala jsem si prece neudelaj oba testy falesnou pozitivitu a ten vysel takto

@laurinka0102 tak tady to vypada moooc hezky 😉

laurinka0102
autor
Včera v 11:11
@squezy

@laurinka0102 tak tady to vypada moooc hezky 😉

@squezy Jsem zmatena a ponořila jsem pepino i mamatest do jednoho vzorku a pepino tohle mamatest negativni no co pockam par dni samozrejme ale prijde mi to divny

laurinka0102
autor
Včera ve 13:11

Eště někdo nějaky zkušenosti ?