Test Pepino
@laurinka0102 každý test může dělat falešné duchy. Tady určitě vidim,zkusila bych testovat v pondělí nebo až v den ms, když do té doby nepřijde
@squezy Samozřejmě zkusim za par dni ale prijde mi divny ze mama test negativni
@laurinka0102 pokud byl ovu test pozitivní 12.1 tak většinou ovulace cca bejva den po ovulačním testu +- tím že ostatní testy jsou negativní tak tento bych brala z rezervou jelikož to často dělá ...počkala bych na datum Ms a udělala test jiný než tento měla jsem též a byla to cysta
@laurinka0102 pokud byl ovu test pozitivní 12.1 tak většinou ovulace cca bejva den po ovulačním testu +- tím že ostatní testy jsou negativní tak tento bych brala z rezervou jelikož to často dělá ...počkala bych na datum Ms a udělala test jiný než tento měla jsem též a byla to cysta
@lencaa11 Tak uvidím za par dní snad to nebyl falešny duch 🙏🙏
Zkusila jsem i ten druhy test s krabicky rikala jsem si prece neudelaj oba testy falesnou pozitivitu a ten vysel takto
@laurinka0102 tak tady to vypada moooc hezky 😉
@laurinka0102 tak tady to vypada moooc hezky 😉
@squezy Jsem zmatena a ponořila jsem pepino i mamatest do jednoho vzorku a pepino tohle mamatest negativni no co pockam par dni samozrejme ale prijde mi to divny
Eště někdo nějaky zkušenosti ?

@laurinka0102 každý test může dělat falešné duchy. Tady určitě vidim,zkusila bych testovat v pondělí nebo až v den ms, když do té doby nepřijde