Test Pepino pozitivní. Je to duch nebo těhotenství?
Ahoj holky, testy pepino? Mam ho prvně. Těhotná bych být měla dle ovulace, ale víte jak to chodí 😅 je tohle duch co ty testy normálně dělaj, nebo začínající regulerní čárka ? Diky 😊 vím, že čekat je nejlepší odpověď na moji otazku 😊

@hanarej Dělají, ale tohle není duch,ale krásná čárka😊 přeji ať sílí ❤
@vikysek0987 už bych si to přála, dekuji 😊
@9radka9 mám teprve den zpoždění, minulé nedokončené těhotenství jsem běžela k dr hned a poslal mě dom že až na 8tt mam dorazit tak teď počkám, minule biochem. dorazila ms po 3 dnech spozdeni…tak tentokrát nechci plašit a ještě počítám. Zatim čekam vsechno i ms…jen si to teda asi namlouvam. Samozrejme si to moc preju a snazim se myslet na nejlepsi. Ale dam holky vědět 🙂 dekuju za optani
@hanarej také to mám stejně 💖🍀
@katherine177 ajooo, jsme fakt sehrane ☺️ Kolikaty den zpozdeni mate ? Mate tu posledni silnejsi o trochu 😊 je vse v poradku ?
@hanarej dělám testy obden a vždycky je ten poslední silnější než ten předchozí,ten dnešní je nejsilnější a vše je ok , zpoždění mám 4 dny .
@katherine177 myslela jsem jako než já silnější, vám to sílí krásně 😃😊 tak super, hodně štěstí i dál
@hanarej aha 😊jsem to špatně pochopila ,taky držím pěsti ,byla jsem si pro Utrogestan u doktorky ,dávala mi ho už déle ,protože se mi od července opakovaly biochemická těhotenství a rovnou jsem se objednala ,myslela jsem že mě objedná tak na konec dubna a objednala mě už na úterý 5/4, příjde mi to brzo.Poslední ms byla 1/3.
@katherine177 aha, mě se teda taky opakovali a nic mi nedal… tak jen čekam jestli to vyjde. Pokud tak se budu chystat tak 6-7tt jinak by me objednal az na 8tt minimalne kdyby jsem se chtela objednat. Tak tam pujdu jakože nevědomky 😅 tak snad nam to vyjde, ja posledni ms 5.3.
@hanarej uvidíte zítra ráno nebo pozítří,dělala bych raději ráno
@katherine177 je teda fakt ze kdyz to reknu spatne moč byla skoro čirá , hodně jsem pila . Uvidíme je to bud a nebo
@hanarej a neni treba ten posledni test z jine krabicky? Ja takhle zkousela do stejne moci namocit stejnou znacku, jen z jine krabicky a ty carky byly taky jine - jeden proste mel mic barviva… 🤷🏻♀️ Drzim palce
@cekamnazazrak jojo je uplne z jine krabicky , tak uvidim jak to dopadne z ranni moci, dekuji za prozatimni uklidneni
@katherine177
@cekamnazazrak tak o proti tomu vcerejsimu vykriku do tmy snad lepsi 😊 trosku me to uklidnilo
@hanarej nedělejte večer,jinak já myslím v pohodě ,nejlepší jsou asi Mamatesty nebo Sluníčko .
Já měla doma intime,tak to mám takt.
@hanarej udělejte digitální Clearblue

To už duch není 😅🍀🍀