Test v den očekávané ms. Je to duch?
Ahoj,
co si myslíte o tomto testu v den očekávané MS, neprováděn z ranní moči? Má smysl testovat v následujících dnech dále?

Já vidím. Takže bych řekla ze ano. Jen st sílí
Vidim, gratuluji!
@juliemichal ty uz taky?😊
@leymea snad ano hah 😀 😀
@juliemichal tak at sili 😉
@leymea děkuji moc ♥ jsem 11 dnů po IUI,tak snad to vyšlo 🙂
Děkuji všem za názor, uvidíme, jak se to bude vyvíjet 🙂 Vám těhotným přeji, ať jde vše krásně dle Vašich představ a fazolky jsou zdravé
Tohle už je slaboucka čárka 😊🍀
@rulexnone no krása gratuluji ♥ ♥ já dneska takto 😀 13 dnů od ovitrelle,12 dnů od IUI a 11DPO ♥ ve skutečnosti to už je reguální čárka ♥
@rulexnone asi taková jakou jsi měla včera ♥ ♥ ms mi nemá dojít za 3 nebo 4 dny ♥ ♥ ♥
@juliemichal gratuluji ❤️
@rulexnone děkuji,nečekala jsem,že by první IUI vyšlo 😀 😀
Holky a stalo se vám některé, že jste měly menstruaci 2 dny a byly těhotné..? Vzdy to mám cca 5 dní dost silné a bolestive. Teď jsem měla tahy, pichani pouze před ms a pak o ms jsem ani nevěděla. Nebrala jsem žádné léky, ani jsem nebyla nemocná, měla jsem ji silnou, ale o něco méně, než jindy, začala mi 30. a včera už jen hnědá jako konec ms, dnes cisto. Jsme v takové zapadlé dedine, nikam se odtud nedostanu, až v pondělí si koupím test.

@rulexnone Určitě bych testovala za 2 dny z ranní moči. Pokud bude sílit, je vše na dobré cestě 🙂 také jsem to tak měla a teď jsem 6+3