Test z krve negativní, můžu i tak být těhotná?

brazdicka
25. pro 2012

Potřebuji poradit, protože podobné téma jsem tady nenašla
Poslední MS byla 9.11. Minulý týden mi Dr. dělala test z krve a byl negativní. Řekla mi, že bych měla MS každou chvíli dostat. Je to týden a MS nikde. Zajímalo by mě, zda se Vám některé stalo, že Vám byl udělán test z krve a bylo vám řečeno, že je negativní a těhotná jste byla? Je vůbec možné, být těhotná když byl test z krve negativní?
Děkuji za rady a názory

aneta0707
25. pro 2012

nech si udelat test jeste jednou a kdyz bude znova negativni, tak ti daji vyvolavacku. kdyz se clovek snazi a tesi (nebo naopak boji), tak se muze stat ze to nedostane. tak drzim palce jestli se tesis 🙂

terunka88
25. pro 2012

A dělala sis těhotenský test? 😉 Jinak pokud míváš pravidelné cykly (kolem 30 dnů) a jestli ti doktorka dělala test z krve minulý týden, tak by se to tam už mělo nejspíš projevit..

rempav
25. pro 2012

moje zkušenost - prakticka dr. mi (v 9tt) nabrala krev, a pry ze to je negativni, o tyden pozdeji jsem sla na gyndu a pry ze jsem v 10tt 🙂 tak si vyber ze 🙂 o tyden pozdeji jsem bohuzel potratila..tezky spekulovat, proc mi tvrdili opak..doted se ty sestre nemuzu vzteky podivat do oci.

brazdicka
autor
26. pro 2012

Všem Vám děkuji. Test si budu dělat v pátek tak uvidím... Ale nikdy se mi to nesalo, že by se mi to takhle opozdilo. Dneska to je 18 dní :(

kvakuska
26. pro 2012

@brazdicka a ultrazvuk ti Dr. nedělala? 7 týdnů od poslední MS by se na UZ těhotenství mělo ukázat alespoň jako dutinka. Ještě se taky můžeš vykašlat na Dr. a zajít si na krev jako samoplátce (asi 200Kč), výsledek testu dají tobě (většinou ještě týž den) a hned budeš mít jasno 😉 Držím palce, ať je výsledek takový jaký si přeješ 😎

brazdicka
autor
26. pro 2012

@kvakuska dělala, byla tam taková malička 2mm dutinka, ale doktorka říkala, že to asi těhotenství není. Načež mi brala tu krev. test si udělám v pátek a uvidíme . Ale nejspíš těhotná nejsem ☹

kajalka
26. pro 2012

Já myslím, že těhotná nejsi. Možná jsi byla a zaniklo to. Na UZ by už byla vidět akce srdíčka. Mně ms párkrát vynechala celý cyklus a těhu jsem nebyla, prostě jen nepřišla, tělo není neomylný. Jen bych ti poradila se na to tolik neupírat, psychika dělá svoje.

brazdicka
autor
26. pro 2012

@kajalka je to možné. Mimčo zatím neplánuji, takže se na to moc neupínám 😔

jana_001
21. pro 2022

@rempav velmi staré téma ale měla jsi tehdy i pozitivní testy nebo ne?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru