Test. Zdá se mi to?
Dobre rano.. muzu poprosit o nazor? Zda se mi to nebo..!? 👻 jsem dneska 13DPO testovala jsem pred 2 dny a bilo a dnes rano tohle.. mozna uz mam vidiny.. nebo predcasnpu radost ale “tohle” jsem nikdy jeste nevidela
dekuju za nazor!!🙏🏻❤️

Vidím, zkus za dva dny...🍀
Také ho vidím😉
Tiež vidím ducha 🙂 Hlavne nech síli 🍀
Vidím 🍀
Je tam!
Vsem moc dekuju!!!! 🙏🏻🙏🏻🤩 ja jen doufam ze to nebyl nejaky “plany poplach” za par dni zkusim testovat znovu..😍☘️ Ale jsem rada ze jsem si tu druhou carku nevsugerovala!!😊 Dekuji
Také ho vidím 👻🍀
Taký lepší duch ;) skús o dva dni ,držím palce nech silnie 🍀🍀🍀🍀😊
@luciesz89 já myslím že tam je....😉
Díky za odpovědi a tipy 😊před 7mi lety jsem měla stejného ducha a ten mi teď běhá po bytě 🤣tak ze by se historie opakovala🤷🏽♀️😉ale po 2mes po vysazení HA jsme tak brzo ani nedoufali😊uvidime
@gaaaby no já sem byla původně objednává na prev. Vyšetření v rámci toho ze sem v srpnu přestala brát HA tak ať vím zda sem v pořádku,takže to zůstává. Případně mu samozřejmě sdělim aktuality a stopro mi krev vezme...Ale nakonec sem neodolala a test si udělala a ten neukazoval nic.ale měla jsem to tak i s dcerou tak nevím jak ty testy ukazuji🤣
... je mi jasny, ze neni asi uplne vyhrano ale tohle uz by mohlo byt konecne potvrzene, ze?😂🤦🏼♀️ At ma moje dusicka “klid”..
🙏🏻🙏🏻❤️❤️

@gaaaby Je tam 👻 zkus zase třeba za dva dny 😉