Test. Že by?
Tak co, holky, vidíte tam ducha? Můžu se začít radovat?

@teckadvojtecka já ducha vidím 🙂 je slaboučký, ale je
@hanakos Oh děkuji. Tak snad bude sílit. Já samou radostí ani nebudu spát.
Jasně, je tam Casper 😀
@teckadvojtecka taky ho tam vidím. 😊 A taky čekám jestli bude pomalu sílit. Zítra ráno se chystám na test.
To je vtip, že jo ? 😃
@lenickamimi Nevidím tam nic.
@lenickamimi Nevidím nic.
@lenickamimi ja tam dusika vidím 😊 zkus za dva dny dalsi test, jestli bude silit 🍀
@hanulkaha díky bohu že to nevidím jen já dala jsi mi novou naději děkuji ano zkusím a tiše budu doufat že to dopadne dobře ♥️
@lenickamimi neni zac dekovat 😊 na 7dpo je duch pekne videt, nemusela jsem ani natacet telefon do vsech svetovych stran, videla jsem ho hned 😃
Moc moc drzim pesti ✊✊🍀
@hanulkaha děkuji budu dál obden zkoušet uvidíme 🙏🙏
@lenickamimi nic
@lenickamimi Já teda vidím .
@alilali blbě mi to zabral mobil ale prostě se mi to nezdá budu dál zkoušet nebo počkám do MS jestli přijde měla by do 30.3 dorazit 🤷♀️
@lenickamimi Já bych testovala až po tom, co nedorazí MS, aby člověk nebyl natěšený z nějakých duchů, kteří tam možná ani nejsou... a pak to dostat. No mě by jeblo.
@lenickamimi Jinak na tvém profilu vidím, že už se snažíte skoro tři roky... to je hodně dlouho. Tak doufejme, že to snad už konečně vyjde. Držím pěsti.
@teckadvojtecka no před 3 roky jsem potratila v 6 týdnu samovolně brala jsem tehdy femibion 1 a podařilo se po 2 měsících ale bohužel nedopadlo to teď už 3 měsíc beru zase ten femibion a piju kontryhel tak doufám že to pomůže
@alilali a co tento tt je jiné značky a dělala jsem ho teď
@lenickamimi je tam
@slunickova vidíš ho tam taky nebo už potřebuji psychiatra 🤷♀️
@lenickamimi
@lenickamimi na tom hornim ano
@slunickova ten spodní je dělaný včera ráno spodní teď
@lenickamimi já bych to viděla na psychiatra
@teckadvojtecka tak děkuji za povzbuzující odpověď 👍
@lenickamimi Promiň, ale jen prostě nechápu, jak může někdo testovat před MS jako zběsilý. Já osobně bych netestovala a čekala a jestli se nedostaví MS, tak bych testovala. Z takových rádoby falešně pozitivních testů bývá velké zklamání.
@lenickamimi Ale budeme tomu věřit a MS se tentokrát nedostaví. Ju?

Ja vidím teda jen ten obrázek :-/