Testík, vidíte ducha?

enduska
6. zář 2017

Ahoj holky dnes jsem si dělala těhotensky test ( viz. Foto) je tam nepatrný duch, vidite ho? Zpoždění mam 7 dní. Sem tam mě pobolivaji bradavky. Ale čárka se ukázala bohužel až po zaschnutí testu. Problém je v tom, ze zítra půjdu k lékaři a zase tam nic neuvidí. Proč se mi pořád ukazují falešní duši. Stává se to některé? Snažíme se už rok.

robin92
6. zář 2017

Jo vidim ho 🙂. Kdyz jdes zitra k doktorovi, tak at ti vezme krev a zjisti ti hodnotu hcg z krve a koukne i na ultrazvuk. Jeste nemusi byt moc videt, jeste je to prcet. Budu ti drzet pesti, at je tam 🙂 Hodne stesticka .

enduska
autor
6. zář 2017

@robin92 nejhorší je, ze tohle se opakuje skoro rok. Vždy před menstruaci se objeví duch, jdu k doktorovi a ten mi řekne, bohužel nic tam není a nejlepší na tom je, ze to ani nijak neřeší. Prostě snažte se dál ☹

luciebx
6. zář 2017

Pokud se ti carka objevi az po limitu ber to negativne a k zadnymu dr nelitej. Zbytecne se tim stresujes. Pokud by byla v limitu tak testuj obden a pokud bude silit pak bez k dr.
Jinak pises ze se snazite SKORO rok. To vazne na dnesni dobu neni zadna dlouha doba.

enduska
autor
6. zář 2017

@luciebx stejně k němu musím, aby mi pichl aspoň vyvolavačku. Kamarádky co se začali snazit stejně jak mi, tak uz dávno mají mimčo.

corry21
6. zář 2017

@enduska kvůli 7dennimu zpoždění jdeš hned na agolutin? Já sem po vysazeni ha mela cyklus delší a nepravidelný, ale nechala jsem to samovolně se srovnat a i při nepravidelne menstruaci jsem do pul roku od vysazeni otehotnela.. Zkus to nechat přírodě ☺️

luciebx
6. zář 2017

@enduska my se snažili 4 roky. Oba sme v pořádku a stejně nic. Nakonec ivf. Ono je to hodně individuální víš.

robin92
28. zář 2017

@enduska Jejda, tak to je mi moc lito. A vi ze se to opakuje uz po nekolikate? A co si zajit do nejakeho genetu, at ti udelaji testy oni? Kamaradka mela taky problem s pocetim a v genetu jim hodne pomohli a uz maji maleho dva rocky a ted pujdou pro druhe, protoze se snazi zase delsi dobu, ale kamoska ma problem ho udrzet ☹

simanov
27. zář 2018

Holky vidíte něco?Dekuji

klaraskruzna
Autor odpověď smazal
Zobraz
luciebx
14. lis 2018

@simanov jojo. Něco se tam klube. Kolik si dpo

obleceniahracky
18. led 2021

Malinkatý duch 🙏🤔

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru