Testy pozitivní a na ultrazvuku není nic vidět. Stalo se Vám?
Ahoj holky, stalo se Vám někdy že jste měly pozitivní testy a na ultrazvuku nic vidět nebylo? Měla bych být 6tt+2.Braly mi krev a zítra si mám volat na výsledky.

@petula.bir řekl že ani mimo nic nevidí. Navíc jsem po ultrazvuku začla slabé krvácet tak snad to nic není. 😒 Jinak děkuji za odpověď 😊
Já to měla a bylo to mimoděložní. Čímž nechci strašit, ale při bolestech raději do nemocnice
A že je mimo bylo vidět až při HCG 2800 (do té doby se krásně dvojnasobilo a na utz v nemocnici nikde nic). Do hodiny jsem šla na sál a už bylo prasklé. Hlídali mě od úterý,od čtvrtka za hospitalizace, ukázalo se a operace v sobotu. Čekalo se,protože dítě bylo chtěné,tak mu chtěli dát šanci kdyby nahodou
Test sili opravdu vyrazne, take bych se bala mimodelozniho tehotenstvi. Z celeho srdce ti preji, aby to nebyl tvuj pripad, a aby se to jeste vysvetlilo a dobre to dopadlo. Dej vedet az budes mit dalsi zpravy.
U nás se třeba chodí až v 8tt, pokud tedy nejsou nějaké problémy (krvácení, bolesti s pozitivním testem), právě aby byla jistota, že doktor něco uvidí. Tak držím palce, aby to dopadlo. 🙂
@eithelwing děkuji moc 🙂
Ahoj já jsem teď skoro 9tt a byla jsem 5+4tt A už jsem viděla váček, pak jsem byla 6+4tt a už bylo i vidět že tam taková malinká fazolka je A nesla jsem si foto z ultrazvuku domů 🙈❤️ nechci tě nějak strašit nebo tak něco, ale jak říkám u mě to bylo vidět už takhle brzo. Tak spíš realistka buď připravená na vše moc moc držím palce 😊❤️
A ještě dodávám, že jsem šla k dr když jsem ještě vůbec neměla na testu úplné dálnice a na digitálním clear blue jsem měla 2-3 týdny pouze.😏
Ja teda byla ted na gynde a byla jsem 5+5a uz bylo i srdicko mam uz i prukazku tak drzim palce.
Tak to bohužel dobře nedopadlo...

Ahoj, ovulace mohla proběhnout déle. U mě to bylo skoro o týden. Tak můžeš mít třeba i 5tt+2 a to si myslím, opravdu nic vidět není. Možná pidi tečka. Je dobře, že ti nechal doktor nabrat krev, je dobré ji zopakovat za 2-3dny zda roste. Na utz je vidět až od cca 1.000 jednotek - starší ultrazvuky možná i více. Pokud neřekl, ze může byt těhotenství i mimo tak bych ještě neházela flintu do žita. 🥰