icon

Testy pozitivní, hCG stoupá málo, špinění

salominx
18. říj 2016

Dobrý den dámy/slečny
jsem tu nova dnes po zaregistrování omlouvam se zda nekomu lezu do fóra ale uz sem zoufala.
Byla jsem nemocna antibiotika a vselijake prasky paraleny, ibalginy kapky na kasel a tkd. V tu dobu 5.11 vynechani ms. Test pozitivni.
Z krve 57 jednotek.
9.10. prisla ms cca 4 dny a do dnes 17.10. spineni .
Dnes na gynekologii po tydnu test z krve 267 jednotek a testy stale pozitivni .
Doktor mi rekl ze nechce malovat certa na zeď ale ze to nevypada dobre. Na ultrazvuku neni nic videt. Prosim vase nazory 😔
Snazime se uz 4 mesice a ted jen cekam a cekam prikladam TT.

Testy pozitivní, hCG stoupá málo, špinění
andysebesta
•
18. říj 2016

A na kdy si vas zase pozval?Nechci ve vas vzbuzovat nějakou naději,která by klamala.nejsem doktor.ale já si říkám,jestli není ještě brzo na to něco vidět?

salominx
autor
•
18. říj 2016

Zitra mam volat na dalsi vysledky HCG.
A za tyden v úterý opet na kontrolu a zda nebude nic videt na ultrazvuku tak se domluvime pry co dale ze na zakrok skrz vycisteni 😔

andysebesta
•
18. říj 2016

Já si myslím,ze za týden už bude co vidět.fakt si myslím,ze je ještě brzo.podle dr by jste byla v jakém tydnu?

salominx
autor
•
18. říj 2016

Muzu Vam rici ze sama nevim poradne mi k to.uto nic nerekl. Kazdou navstevou me hrozne vydesí 😔

lajla
•
18. říj 2016

@salominx to nebude dobré...hCG stouplo velmi velmi maličko...za 12 dní...jinak máme říjen😉
Je mi líto...ale v tomto Souhlasím s vaším dr

salominx
autor
•
18. říj 2016

@lajla ja vim ze stouplo hrozne malo. 😔
Muze to byt tim ze sem brala antibiotika a leky na zanet mocovych cest ?. 😔
Lekarka mi nasadila prasky ani si nezjistila zda by mohlo byt mozne zda jsem tehotna ci ne. 😔
Nevim zda to na to ma vliv.

lajla
•
18. říj 2016

@salominx na začátku platí všechno nebo nic...nikdy se nezjistí příčina, může být jakákoliv...kolik holek bere prášky, kouří, chlasta a dítě je ok...a druhá nezobne ani paralen a nic😞
Neupirala bych se k tomu a hlavně nic si nevyčítala...spíš hlídat zda to není mimoděložní...velmi nízký nárůst,spineni

salominx
autor
•
18. říj 2016

Na toto tema mi rekl ze mimodozni t. Vyloucit nemuze. Ale za tyden kontrola ale uz se nechtene ale smiruji s tim ze to nedopadne dobre 😔
Napsala sem to spatne krev mi brali minuly tyden v pondeli a v utery 57 jednotek.
A ted po tydnu bylo tech 267.
Po 8 dnech no 😔

medakote
•
18. říj 2016

@salominx Bohužel také se mi zdá že hcg stouplo jen velmi málo, . Na utz nevím zda by bylo něco vidět, je brzy relativně, ale obávám se, že by to nemuselo být podařené těhotenství. Možná právě i kvůli nemoci, v této době zpočátku je těhotenství velmi citlivé. Ale pokud se nepovedlo, nevěšte hlavu, jednou se už povedlo, povede se příště až budete zdravá a vše bude OK!

salominx
autor
•
18. říj 2016

@lajla zapomněla sem oznacit 😊

salominx
autor
•
18. říj 2016

@medakote Dekuji. Sem z toho spatna ale hold neda se nic delat 😔

vendulka
•
18. říj 2016

není 11 měsíc, ale 10 😉

lajla
•
18. říj 2016

@salominx budu držet pěsti, říká se že naděje umírá poslední, ale v tomto případě bych se neupinala na nic...pokud je to špatné tehu bylo by skvělé kdyby odešlo hned n počátku...bez revize...a to byste se mohli začít snažit znovu ihned

salominx
autor
•
18. říj 2016

Ano omlouvam se mesic sem popletla. 😐

salominx
autor
•
18. říj 2016

@lajla souhlasim s Vami kdyz uz to vazne bude ztracené aby to odeslo samo bez revize. 😔

medakote
•
18. říj 2016

@salomin chápu že je Ti smutno, my se pokoušeli o miminko několik let a zklamaní jsem také těžko nesla. Také to nevidím dobře a pokud by se tělo samo vyčistilo, možná dobře, mohli byste se hned snažit dál. A mezi námi, pokud by mělo být miminko léky nebo nemocí postižené, alespoň za mě lepší potrat v počátku ... Alespoň pro mě ano. Tak hlavu vzhůru, příště to bude v pořádku 😀