Tmavá mentruační krev a nevolnost po inseminaci
Dobrý den, s přítelem se už 2,5 roku snažíme o miminko a naskytli se nějaké problémy a chodila jsem na inseminace. Minulý měsíc jsem podstoupila poslední. Menstruaci jsem bohužel dostala tak jak jsem měla, jen to mám strašně málo a krev je tmavší barvy. Je to tak už od pondělka. Jsem strašně unavená a dneska jsem objevila další problémy. Vyhazovala jsem zkažené brambory, které strašně smrděly a úplně mě natahovalo a málem jsem se pozvracela. To samé když jsem krájela játra na oběd. A to mi nikdy nedělalo problém. Tak se chci zeptat, zda bych mohla být těhotná. Nebo to může být něco vážného. Mám i neustále křeče a průjem asi cca 3 dny.
@lucinka7101995 taky Ti nechci brat nadeji, ale spis to vypada na nejakou virozu. Pokud chces mit jistotu, kup si tehu test.
Kup si těhotenský test,ale myslím ,že to bude buď forma menstuace nebo se mohlo samo ukončit těhotenství. Prý žena může být těhotná x krát za život a ani to nepozna,protože se to odloučí menstruací... Každopádně hodně štěstí 🙂
Moc děkuji za vaše názory. Moc si toho vážím
@lucinka7101995 tak jak si dopadla? 🍀🍀🍀

@lucinka7101995 No, nevím, nechci ti brát naději, ale asi z toho nic nebude.Nejspíš to je normální menses. Pokud by to bylo krvácení se zpožděním, mohlo by se jednat o neprosperující těhu, které odešlo s opožděnou menstruací (tak jsem to měla já-tmavá krev)