Tmavý výtok s kousky před menstruací
Ahoj,jsem tu nova a potrebovala bych poradit,nebo spis nejake zkusenosti jestli mate nez navstivim lekare.
Mam takovy problem posledni MS jsem mela 26.4... a ted se mela dostavit dalsi 30.6....jenze jeste pred timto terminem jem zacala spinit nejdriv takovy tmavy vytok s kousky a postupne svetlejsi a trvalo to asi 10 dni...dnes uz nespinim,ale MS se stale nedostavila....nemate nejake zkusenosti prosim? ☹ ☹
To jiste zajdu 🙂 jen jestli nekdo nema s tim zkusenosti,jake to ma priciny
@zsles Teď jde o to,jestli máš nějaké bolesti atd.
Mohl by to být zánět,ale také to nemusí být nic.
Podezřelé jsou i ty 2měsíce mezi menstruacemi.Mě se tohle stalo,když jsem byla hodně mladá a cykly jsem ještě neměla ustálené.Jeden měsíc jen špinění a další měsíc klasická menstruace
No bolesti prave zadne nemam,nic jieho me netrapi...omlouvam se,prepsala jsem se,misto 30.6 jsem chtela napsat 30.5.
Zkušenosti s tím mám... Jednou to bylo těhotenství (neprosperující) a podruhé nic, jen prostě divná menstruace. Ta další už pak proběhla normálně, jen mám tuším pocit, že přišla o něco dřív...
Ahoj, mám podobný problém ;) menstruaci mám dostat až kolem 10.6., ale už od 1.6. špinim. Moje menstruace je obvykle silná a bolestivá, tohle je slabé a nic mi není. Dítě zatím v plánu není (přítel nechce), ale s přítelem antikoncepci nepoužíváme, prostě se vystříká jinam.
Má s tim některá zkušenost? Přijde mi to dlouho 10 dní před menstruací špinit, no a i 4 dny za sebou.
PS: těh. test jsem zkoušela, negativní 🙂 ale to je tak jako tak moc brzy

@zsles Určitě bych si zašla k lékaři,jistota je jistota 😉