Týden po ovulaci hCG negativní, je ještě šance?

bluekobylka
17. pro 2014

Ahojky holky, prosím o Váš názor...Vcera jsem byla na krvi týden po ovulaci, hcg z krve negativni <2...Je podle Vás ještě šance, že budu nakonec těhu?
Ovulace 15 DC, cykly kolem 32 dnu...Děkuji moc za názory

evcann
17. pro 2014

@bluekobylka týden po ovulaci je opravdu hodne hodne brzy, co te to napadlo? 🙂 tyden po ovulaci se vajicko teprve dostává do delohy a zacne se zachycovat a az pak zacne produkovat Hcg. Takže určitě vydržet. Když nepřijde ms tak udelat test.

sarkad2856
17. pro 2014

@bluekobylka Ano ještě šance je , ale týden je celkem dost brzo to spíš tak 10 - 14 dní bych šla na krev když bych už nevydržela , jinak počkat na MS jak je již tady zmíněno

bluekobylka
autor
17. pro 2014

Dekuji moc za reakce. No ja nevím co mě to popadlo, někde psali že v krvi se to pozná hodně brzy a já to nevydržela :( Ještě pořád doufám, že to bude pozitivní.

milca111
17. pro 2014

z krve se to dá prý poznat až 9 den po ovulaci a z těhu testu kolem 14 dne po ovu,samo že to může být i dřív,ale spíš počítat s těmito dny,protože uhnízdějí probíhá až po 5 dnu a pak teprve se produkuje hcg do krve a z moči jde poznat ještě později o něco.Já jsem teď 14DPO a teprve mám pidi duchy na testu,takže pokud těhotná budu tak proběhlo uhnízdění asi později než po týdnu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru