Týden po styku jsem začala krvácet, co to znamená?

nikolka5_12
7. únor 2015

Dobrý den, chtěla bych se zde poradit. S přítelem se snažíme o miminko (já 21let), užívám vit. Nosifol (Dr. mi je dala poté co jsem přestala mít inj. antikoncepci Depo Provera), měla jsem problém s tím dostat menstruaci. Jenže týden po nechráněném pohlavním styku jsem začala krvácet, bylo to dva dny, bez bolesti, menstruovat bych teď ale neměla. Co to prosím může znamenat? Na internetu jsem toho četla mnoho, ale teď co může být pravda. Máte s tím někdo zkušenost? Nebo znáte někoho kdo si to zažil? K Dr. mám jit v pondělí, bohužel v pátek neordinovala. Děkuji za Vaše odpovědi a zkušenosti.

andrrriiik
7. únor 2015

Ahoj a kdy máš dostat MS?Týden po styku se může vajíčko uhnízdovat,a to může způsobit menší krvácení.

nikolka5_12
autor
7. únor 2015

MS mi má přijít za 14 dni cca, nevzdáváme to. Na internetu jsem četla že při začátku těhu je ještě možné, že se MS dostaví. Nosifol beru 1x denně, přemýšlím i o Mamavit. Nějaký zkušenosti? Budu ráda za každý informace 🙂

kuratkol
7. únor 2015

@nikolka5_12 Moje kamaradka taky na zacatku tehotenstvi krvacela. Dr. ji rekl, ze se to stava, ze to nemusi nic znamenat. Pro jistotu ji nasadil Utrogestan na udrzeni tehotenstvi. Co se tyce Mamavit, muzu ti levne prodat uplne nove baleni. Dostala jsem je, ale kvuli stitne zlaze jsem je nemohla uzivat.

nikolka5_12
autor
8. únor 2015

Je, děkuji za reakci, jsem hned klidnější, ja si hodně hledala na internetu, ale to taky nemusí být někdy pravda 🙂 Jsem z Prahy, klidně bych si jej koupila, za kolik by byl Mamavit? Četla jsen, že Nosifol je nadupanější, já ho beru už 3 měsícem, prsa mi narostla teda hned, ale teď jakoby přestal fungovat, nevím zda je možné to střídat (Mama a Nosifol). Ale jsou to přece jen jenom vitamíny 🙂 v pondělí půjdu na gyn, tak se na to hned optám, snad mi řekne jen pozitivní zprávy 🙂 Když tak ohl. Mamavit prosím do emailu nikolkazemanu5.12@gmail.com.... Děkuji moc

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru