icon

Uhnízdění nebo brzká MS. Co myslíte?

kristynapokorna
7. led 2020

Ahoj maminky chci se zeptat měla sem ms minulý měsíc o 10 dnů později měla být 12. A tenhle měsíc sem měla mít 18 až ale včera sem šla na wc a špinim i dnesk může to být ms která se dostavila dřív nebo uhnízdění? Podle kalendáře měla být ovu 4 ale pobolívání v podbříšku sem cítila snad od konce minulé ms. Děkuji za rady
Nemám teď žádné bolesti nic. A čípek stále uzavřený podle mě

jjasmina
7. led 2020

@kristynapokorna Já měla uhnizdění pouze ve formě ružového fleku na intimce

kristynapokorna
autor
7. led 2020

@jjasmina já četla že uhnízdění může být i dva dny špinění 🙈

jjasmina
7. led 2020

@kristynapokorna je to asi možné, pokud ste to četla, jen píši jak to bylo u mě 🙂 musite vyčkat..

kristynapokorna
autor
7. led 2020

@jjasmina jojo počkám děkuji i tak za odpověď

jironymou
7. led 2020

ja mam spineni pri ovulaci... v ten den a trosku den po tom 🌻 prej to tak nejktere zeny/divky maji ... ovulaci doprovazenou spinenim

kristynapokorna
autor
7. led 2020

@jironymou to ja právě nikdy neměla nebo nepozorovala .. 🙈 ms sem měla docela pravidelnou až teď posledních asi 7 měsíců to mám divně .. ale 2 sem měla jakoby hlen pruhlednej ani ovu nevim kdy sem přesně měla protože přesně po menstruaci mě až do teď bolelo v podbříšku až teď to přestalo

terinka212
21. únor 2020

Ahoj. Chci se zeptat. Ovu jem mela 10.2. Beru dlouhodobe Duphaston. A 19.2 sem zacala hnede spinit.. je to jen trosku. Menzes mam dostat az 24.2. Nevite co to je zda se jedna o uhnizdeni vajicka ci pred menzes. Snazime se o mimco s manzelem rok. Dekuji