icon

Uhnizďování. Jaké jste měly příznaky?

michaelarousova
6. pro 2020

Mohu se zeotat jake příznaky jste mely u uhnizďováni? Pokud nejake byly☺️
A jestli nekomu bylo spatne od zaludku?
Nebo jestli to mám přisuzovat k pms
Dekuji🌸

leniczka23
6. pro 2020

@michaelarousova první tehu vůbec nic, druhé velké bolesti podbřišku, fakt hodně a 9dpo jsem jednorázové zaspinila. Ten den už jsem měla ducha na testu. Nevolnost bych přisuzovala spíš tomu PMS nebo úplně něčemu jinému.

michaelarousova
autor
6. pro 2020

@leniczka23 taky si myslim ,ale presne takle mi bylo v prvnim tehu skoro 3 mesice☺️Ale asi je to bohuzel jen to pms

leniczka23
6. pro 2020

@michaelarousova no ono i kdyby to tehu bylo, na nevolnosti z něj je fakt brzo, ale nehazej flintu do žita. MS ještě nepřišla nic není ztraceno..moc držím palce

michaelarousova
autor
6. pro 2020

@leniczka23 dekuji☺️

lachtanice86
6. pro 2020

U žádného těhotenství jsem uhnizdeni nepoznala

bomo1
6. pro 2020

Já měla tak od 10DPO pobolivani podbřišku a zad, jakoby lehce na MS (což je na mě moc brzy). No a 11DPO už byl duch. A při kýchnutí, nebo kašli mě hrozně píchalo v podbříšku, i při rychlém vztyku ze sedu nebo lehu.

ema90
6. pro 2020

Kdyz jsme se hodne snazili s byvalym partnerem, tak jsem mela vsechny priznaky uznizdovani.
Tehotna jsem nikdy nebyla.
S novym partnerem jsem zadne priznaky uhnizdovani nemela a tehotna jsem byla na druhy pokus od doby, co jsme se snazili.
Tim chci rict, ze kdyz budes chtit citit priznaky, tak vzdycky nejaky pichnuti v brise ucitis 🙂
Ale jinak nevim, jestli se to vubec da rozeznat od bolesti jako pred ms 🤷🏼‍♀️

michaelarousova
autor
6. pro 2020

@ema90 no ja trpim na silne pms vice mene od ovulace do ms takze ty priznaky citim aniz bych chtela☺️Ale tentokrat mi je spatne od zaludku a to mi nebejva tak me to jen zajimalo☺️Jestli je to vubec mozne☺️ Ja uz dvakrat otehotnela hned a bez nejakych priznaku ale ted to uz pul roku nejde a uplne na to nemyslet nejde☺️

mrstte
6. pro 2020

Bolelo mě strašně v podbřišku, přisuzovala jsem to pozdní ovulaci a nechutnala mi vodka s colou 😃

ema90
6. pro 2020

@mrstte No pravda vlastne je, ze jeste pred vynechanim ms mi prestalo chutnat pivo a to bylo hoooodne divny 😂

mrstte
6. pro 2020

@ema90 no u mě taky 😀 a takovou chuť jsem na to měla 😀 a za týden jsem měla pozitivní test 😉

michaelarousova
autor
6. pro 2020

@mrstte 😂😂

veronika9595
6. pro 2020

Mě píchalo v děloze, přímo v jednom místě jako kdyby mě někdo zevnitř zlehka šťouchal párátkem 😁 žádné špinění ani nic jiného. Trvalo to cca 24 hodin ale nevím přesně. Bylo to tak ve všech 3 těhu po sobě, ale první dvě skončili velmi časným potratem. Jen při zajímavost, takto jsem otěhotněla přímo po sobě-tři po sobě jdoucí cykly a v tom posledním bylo vše tak nějak intenzivnější v porovnání s těmi dvěmi předtím a zatím to vypadá ze to třetí se udrží

dat
6. pro 2020

Spinila jsem snad 10 dni a bolel podbrisek 🙂

katebk
6. pro 2020

Cítila jsem se jako bych měla chřipku ale bez teplot 🙂