icon

Uhnizďování - musí být pokaždé špinění nebo hustý bílý výtok?

haninan
22. led 2018

Ahojte 🙂
Jenom jsem se chtěla zeptat, jestli musi být pokaždé špinění ( uhnizďování) a nebo hustý bílý výtok?
O mimčo se snažíme dost dlouho.. posledních 14 dní mě bolí prsa ale šíleně, mám pnutí v podbříšku, občas mě tam píchne. Jsem dost unavená a určité věci mi smrdí. Jako například JAR na nádobí, který mi normálně voní 😂 MS mám dostat za 6 dní. Špinění jsem neměla a hustý bílý výtok jsem měla asi 2 dny. Teď občas jenom trochu... BT mám 37,4... chtěla jsem se zeptat.. měl to někdo podobně? Nebo můžu být těhotná i bez toho špinění? Díky za odpovědi 😊😊
PS. Testovat chci až v termín MS.

ojo
22. led 2018

@haninan nemusí...já při druhém vůbec nešpinila 🙂

haninan
autor
22. led 2018

@ojo supeer Takze je tu naděje 😍

jipe
22. led 2018

u prvního jsem žádné špinění nezaznamenala

vendelinka08
22. led 2018

@haninan sponeni jsem nemela...take me dost bolela prsa a podbrisek...a smrdela mi lednice a do ted nemohu umyvat nadobi v jaru s hermankem...nevonel mi v tehu a to mi zustalo asi uz na vzdy. Jinak jsem se citila skvele a mela stale hlad. Takze to u tebe vypada velmi nadejne.

sheala
23. led 2018

Taky jsem na sobě pozorovala jenom žaludek na vodě, tu a tam píchnutí v podbřišku a žravost ještě větší než obvykle. Každá jsme holt jiná 🙂 držím palce!

priefi
23. led 2018

@haninan spineni nemusi byt vubec, spis bych rekla, ze vetsina tehu to ma bez zaspineni. Tehu byt muzes, avsak priznaky si muzes vsugerovat i sama. Pockej na termin ms, udelej test a uvidis. Mimochodem, takto se mi projevovalo moje prvni tehu v zacatku, ale mi to nejak nedoslo (bazalku jsem nemerila).

garalela
23. led 2018

@haninan snažili jsme se pět let, každý měsíc jsme na sobě pozorovala nějaký příznak. Když to nakonec klaplo, neměla jsem vůbec žádný těhu příznak a ani v průběhu celého těhotenství (nyní 38tt)

kockakacka
23. led 2018

Spineni neproběhlo a výtok prisel az po pozitivním testu... 🙂 takze myslim, ze to byt nemusi

prcekverunka
23. led 2018

@haninan Jsem těhotná potřetí a ani jednou jsem nešpinila a ani jsem neměla žádný výtok takhle v začátku. Ale jinak se moc nesnaž něco pozorovat. Na nějaké vůně/zápachy a chutě/nechutě máš ještě opravdu čas, pokud jsi těhotná.