icon

Uhnizďování nebo PMS?

eviczka85
20. dub 2017

Ahoj, jsem první měsíc po vysazení antikoncepce, ale už jsem nějaká divná 🙂 Před Velikonocemi měla proběhnout ovulace, ale ještě se netestuji. 17.4. mě začalo bolet břicho a hnědý až krvavý výtok, který ještě do dneška slábne, občas mám řezavou bolest na pravé straně břicha. Když jsem brala prášky, měla jsem většinou v půlce cyklu špinění a jestě něco slizkého s tím odcházelo, to teď není. Prsa mě nebolí, spíš jsem taková nafouklá, možná zavodněná. MS by měla přijít 26.4., co si o tom myslíte? Měla jste některá podobné příznaky a bylo to těhotenství?

lavender19xx
20. dub 2017

@eviczka85 říká se, že hned po vysazení HA je šance na těhu dost vysoká, ale zároveň máš tělo rozhozené tak, že zkoumat jakékoli příznaky je zcestné 😉.
Doporučuju začít brát kyselinu listovou a pokud jste měli tulení v době ovu, tak to mohlo vyjít, ale to zjistíš až za týden dva 🙂.

eviczka85
autor
20. dub 2017

@lavender19xx Vitamíny beru cca měsíc. Při prvním těhotenství jsem to zjistila po 5 denním zpoždění a hodně mě bolely prsa, to jsem měla naposledy v pubertě. Jelikož jsem chodila do práce, tak jsem to dřív tolik neřešila. Teď mám 2letého rošťáka a protože bych chtěla navázat na mateřskou, tak jsem na to víc upnutá. A právě nejhorší je vydržet to čekání... 😉

lavender19xx
20. dub 2017

@eviczka85 o čekání toho vím spousty... 🙂 Děti ještě nemám, ale hodně ženských tu psalo, že měly klasický pms a pak stejně dvě čárky na testu, takže ty příznaky bych fakt neřešila a snažila se nějak zabavit 😉.

eviczka85
autor
23. dub 2017

@lavender19xx Hm, asi z toho nic nebude. Už jenom čekám, kdy se to spustí... Máš zkušenost s ovulační testy? Nevím, jak to všechno načasovat.

laktyna
23. dub 2017

Rok a čtvrt jsem si myslela, že všechny moje PMS jsou příznaky těhotenství... Pak jsem si říkala, kdy už to dostanu, když mám tak evidentní PMS... a nedostala jsem to. Ale to nic nemusí znamenat, PMS je jako když se tělo chystá na těhotenství a ještě vlastně samo neví, takže to může být k nerozeznání.

japerinka7
23. dub 2017

@eviczka85 Ahoj, díky ovulačním testům, jsem otěhotněla. Po roce pokusů IUI a IVF vCARu, se nám loni před Vánoci podařilo "vyrobit" si sami doma. Museli jsme si sice ještě trochu pomoct, ale to už byl důvod návštěv CARu, hlavní bylo vychytat ovulaci 😉 Testovala jsem myslím od 15.-16. dne cyklu, měla jsem delší cykly a po posledním pokusu IVF, už to byla vůbec bída..., takže jsem věděla, že ovu bude později. Testovala jsem 2x denně ráno a večer. Měli jsme jen jeden pokus, takže správné načasování byla nutnost! A povedlo se!! 😉 Takže džím palce a přeju hodně štěstí!!!🍀

lavender19xx
24. dub 2017

@eviczka85 zkušenost moc cennou nemám, záleží na délce cyklu a začít testovat už před polovinou cyklu. Dr. Max má myslím 7 testů za stovku, tak každý den testovat ve zhruba stejnou dobu dle návodu a měla bys to detekovat 😉.