icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nonacek
2. pro 2014

@veveruska8 hmm.... a proběhlo snazeničko?😉......

monikafrystakova
2. pro 2014

@nela89 mne to postupovalo takhle..... dnes, uz netestuju, protoze, uz nemam test.... 🙂 doufam, ze, uz ani testovat nemusim.....

nela89
2. pro 2014

@monikafrystakova aha no tak to je jináá 🙂 to más krásné 🙂 ja to mam dnes jako ty toho 27.11. mozná jeste min:-/ :( nejde mi to ani nafotit...

monikafrystakova
2. pro 2014

@nela89 zkus dal testovat..... nic nezahazuj 🙂 nebo zkus jiny test....

monikafrystakova
2. pro 2014

@nela89 jeste jsem nasla jeden testik a tento je z dneska..... tak porad tajne doufam, ze teda nedorazi 🙂

nonacek
2. pro 2014

@makula18
@veveruska8
@monikafrystakova
tak holky gynekolog mi nic nedal,čekala jsem nějake podpúrné léky...... ,ale nic. Rekl my,ze jsem v průběhu ovulace včera-dnes. a že mám prasklÍ folikul,ale to mu Já nerozumím nevíte co to znamena?

monikafrystakova
2. pro 2014

@nonacek on ti k tomu nic jineho nerekl?

nonacek
2. pro 2014

@monikafrystakova ne Toť vše😕
a co my měl říct??

monikafrystakova
2. pro 2014

@nonacek no to prave nevim ......

nonacek
2. pro 2014

@monikafrystakova taky jsem to nechapala😨
no budu to studovat na netu,každopádně díky za reakcy ...... 😉

monikafrystakova
2. pro 2014

@nonacek to je divne, ze ti to aspon nejak nevysvetlil, co to znamena......

tesinka
2. pro 2014

@nonacek já teda na tuto diskuzi nečetla celou. Ale cos čekala, že ti přesně doktor řekne? Prasklý folikul znamená, že proběhla ovulace a tudíž bylo/je potřeba se trochu posnažit, protože je správný čas 😉

nonacek
2. pro 2014

@monikafrystakova řekl,že to je z probíhající ovulaci normální.... ,ale co to je ne vysvětloval..

nonacek
2. pro 2014

@tesinka nevím Já to mu moc nerozumím ,díky za přiblížení 😉 PrasklÍ folikul je tedy ovulace😨 díky.

mispula19
2. pro 2014

mě ukázal ducha již 9 DOP, ale měla jsem posunutou ovulaci a tak jsem testovala dle normálu už asi 3 dny po zpoždění, až zpětně jsem si dala jednu a jednu dohromady a došlo mi, proč čárka nesílila ze začátku 😀 jinak bych ale nezkoušela dříve než po zpoždění, at nejsou plané naděje, zkoumání duchů, zklamání...

veveruska8
2. pro 2014

@nonacek Tak aspon kocko vís, ze u tebe ovulace probíha..to je moc dobre 🙂 tak sup sup k milackovi 🙂 😉

veveruska8
2. pro 2014

@makula18
@nonacek
@lexton Holky jsem unavena jak Kapr 😀 cekam, cekam jestli ta mrska dojde 😀 Dnes jsem se pustila do malovaní obyvaku a tak pujdu hajat 😀 Docela me boleji prsa ,ale to bude urcite od mrchy 😎

veveruska8
2. pro 2014

@nonacek to si pis ze probehlo 😀 a ani jsem nemusela moc skemrat 😀 😀 😀

nonacek
2. pro 2014

@veveruska8 hm... jenže to bych musela za miláčkem utíkať do Prace,má nocni😆 tak to je asi v "pytli"😆

nonacek
2. pro 2014

@veveruska8 hm,tak to jsem zvědavá jak jse to u tebe vyvrbý....😉

lexton
2. pro 2014

@veveruska8 neves hlavu 🙂 jeste nedorazila. Casu dosti 😉 a odpocinek je nutny 🙂 ja jsem dneska total grogy. Hlavne pekne sniky 😉

nela89
2. pro 2014

Holky potřebuju povzbudit...3dny po sobě na testíku pepino duch stejný.Dnes jsem 13DPO a porad je stejny a k tomu mam tlak ne uprostřed podbříšku,ale na levé straně spíše :-/ myslíte ze testy by mely sílit?MS mela dojít dnes,ale zatím není tak aspon se tím uklidnuju..ale presto ve me hloda ten tlak spise nalevo..děkuji 🙂

nonacek
3. pro 2014

@nela89 měla by sílit čárka na testu , to určíte. Někde tady na diskuzích sem četla,že pepino testy jsou nespolehlivé, Já sama tu zkušenost nemám.
Držím ti moooc palce.✌

nela89
3. pro 2014

a jaké děláte testy vy?značka..?

verusky
3. pro 2014

@nela89 taky me boli v podbrisku vlevo, obcas picha... mam na test dva dny cas a test si setrim. posledne mi pekne zafungoval dr. maxe lady test (takze rok schovavam druhy kus), jinak driv mammatest nebo jak. nikdy se mi nestalo, ze by ukazal spatne.

nonacek
3. pro 2014

@nela89 dr.max a nebo Benu testy

nela89
3. pro 2014

Ahojky tak ty moje pepino testy asi fakt delaly jen falesne duchy..koupila jsem dr max a sotva jsem ted jeden doma udelala a je mimochodem uplne negativní :-/ tak jsem to hned za 5 min dostala...:( takže se ms rozjela a zpoždeni od včera byly asi nervíky ;) takže u mě takhle... držím všem ostatním palečky.. 🙂

monikafrystakova
3. pro 2014

@nela89 tak to me mrzi :( drzela jsem ti palce..... ja porad nic, tak uvidim....

denule08
3. pro 2014

Ahoj holky ja mam takovej dotaz 28 jsem mela ovulku tak jsme na tom uz zacali pracovati tyden pred vsude jsem četla Ze je blbost poznat těhotenství par dni po početí dnes jsme meli styk a mela jsem u toho divne bolesti Nevite nektera z vas zda by to mohlo souviset s těhotenstvím.?Děkuji vam za odpověďd

nonacek
3. pro 2014

@nela89 my ti také držíme palce✌
musíš doufat a ne zoufat❤

Strana