Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@nela89 mne to postupovalo takhle..... dnes, uz netestuju, protoze, uz nemam test.... 🙂 doufam, ze, uz ani testovat nemusim.....
@monikafrystakova aha no tak to je jináá 🙂 to más krásné 🙂 ja to mam dnes jako ty toho 27.11. mozná jeste min:-/ :( nejde mi to ani nafotit...
@nela89 zkus dal testovat..... nic nezahazuj 🙂 nebo zkus jiny test....
@nela89 jeste jsem nasla jeden testik a tento je z dneska..... tak porad tajne doufam, ze teda nedorazi 🙂
@makula18
@veveruska8
@monikafrystakova
tak holky gynekolog mi nic nedal,čekala jsem nějake podpúrné léky...... ,ale nic. Rekl my,ze jsem v průběhu ovulace včera-dnes. a že mám prasklÍ folikul,ale to mu Já nerozumím nevíte co to znamena?
@nonacek on ti k tomu nic jineho nerekl?
@monikafrystakova ne Toť vše😕
a co my měl říct??
@nonacek no to prave nevim ......
@monikafrystakova taky jsem to nechapala😨
no budu to studovat na netu,každopádně díky za reakcy ...... 😉
@nonacek to je divne, ze ti to aspon nejak nevysvetlil, co to znamena......
@monikafrystakova řekl,že to je z probíhající ovulaci normální.... ,ale co to je ne vysvětloval..
mě ukázal ducha již 9 DOP, ale měla jsem posunutou ovulaci a tak jsem testovala dle normálu už asi 3 dny po zpoždění, až zpětně jsem si dala jednu a jednu dohromady a došlo mi, proč čárka nesílila ze začátku 😀 jinak bych ale nezkoušela dříve než po zpoždění, at nejsou plané naděje, zkoumání duchů, zklamání...
@nonacek Tak aspon kocko vís, ze u tebe ovulace probíha..to je moc dobre 🙂 tak sup sup k milackovi 🙂 😉
@nonacek to si pis ze probehlo 😀 a ani jsem nemusela moc skemrat 😀 😀 😀
@veveruska8 hm... jenže to bych musela za miláčkem utíkať do Prace,má nocni😆 tak to je asi v "pytli"😆
@veveruska8 hm,tak to jsem zvědavá jak jse to u tebe vyvrbý....😉
@veveruska8 neves hlavu 🙂 jeste nedorazila. Casu dosti 😉 a odpocinek je nutny 🙂 ja jsem dneska total grogy. Hlavne pekne sniky 😉
Holky potřebuju povzbudit...3dny po sobě na testíku pepino duch stejný.Dnes jsem 13DPO a porad je stejny a k tomu mam tlak ne uprostřed podbříšku,ale na levé straně spíše :-/ myslíte ze testy by mely sílit?MS mela dojít dnes,ale zatím není tak aspon se tím uklidnuju..ale presto ve me hloda ten tlak spise nalevo..děkuji 🙂
a jaké děláte testy vy?značka..?
Ahojky tak ty moje pepino testy asi fakt delaly jen falesne duchy..koupila jsem dr max a sotva jsem ted jeden doma udelala a je mimochodem uplne negativní :-/ tak jsem to hned za 5 min dostala...:( takže se ms rozjela a zpoždeni od včera byly asi nervíky ;) takže u mě takhle... držím všem ostatním palečky.. 🙂
@nela89 tak to me mrzi :( drzela jsem ti palce..... ja porad nic, tak uvidim....
Ahoj holky ja mam takovej dotaz 28 jsem mela ovulku tak jsme na tom uz zacali pracovati tyden pred vsude jsem četla Ze je blbost poznat těhotenství par dni po početí dnes jsme meli styk a mela jsem u toho divne bolesti Nevite nektera z vas zda by to mohlo souviset s těhotenstvím.?Děkuji vam za odpověďd

@veveruska8 hmm.... a proběhlo snazeničko?😉......