Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
Mne vysel test 4 dny pred MS a dal silil. V dobe MS byla uz dalnice 🙂 Drzim palce. Doporucuji Lady Max 10, z Dr.Max lekarny, nedelaji falesnaky.
@vanilkovazmrzlina souhlasim s tebou také kupují dr max ,mamatesty mne už snad 100 zklamali... vzdy byli falesne viditelný duchy..
díky za podporu ... ❤
@vanilkovazmrzlina 4 dny před MS,a kolik dni to bylo od ovulace?
@vanilkovazmrzlina a, ted to ctu. Mame to tedy opravdu stejne, ja v den MS také dalnice. Urcite v utery napisu, at se muzes na stredu tesit🙂
@nonacek cyklus předtím sp, dochazela jsem na hcg, dokud nebylo 0, a to bylo ještě 20.10. A MS jsem čekala 10.11., takže nějaká super brzska ovulace byt nemohla. A navíc, teď podle prvního utz týden dokonce ztrácím oproti terminu MS, takže tak. Taky bych tomu nevěřila, ale je to prostě tak 🙂 Spíš to přikládám tomu ,že po potratu je prý v těle "jak pohnojeno", že dobře otehotnis .. tak snad proto 🙂
@vanilkovazmrzlina to jsem také slyšela a zažila u dvou kamarádek byli v tom a ani to netušili.... 😉
@veveruska8 držím pěsti ✌
@nonacek dekuju ti 😉
@veveruska8 no určíte dej vědět,jak jsi dopadla😉 a co zítra? Budez testovat?
@nonacek testovat budu az v pondeli...myslim ze zitra by to nemelo cenu 🙂
@veveruska8 obdivuji tvoji trpělivost,Já bych to nevydržela😆 a jak vypadal dusík? Nemáš foto?

@nonacek určitě dám vědět 🙂 a ty mi taky. To by byl krásný ježíšek.