icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nora88
4. pro 2014

@nonacek určitě dám vědět 🙂 a ty mi taky. To by byl krásný ježíšek.

vanilkovazmrzlina
4. pro 2014

Mne vysel test 4 dny pred MS a dal silil. V dobe MS byla uz dalnice 🙂 Drzim palce. Doporucuji Lady Max 10, z Dr.Max lekarny, nedelaji falesnaky.

denule08
4. pro 2014

@nonacek dekuji tobe též:-* ale tak uz se snad zadari ctu tu ze uz to zkousis 6mesicu jo?

nonacek
4. pro 2014

@nora88 Já mam 9 den cyklu ovulkou,přišla jsem na gynekologii s tim,ze se nám nedaří otěhotnět a gynekolog mi řekl že mam ovu. Mam to sami doma...😩
Závidím ti ze mas holky , já bych ráda dceru,ale v den ovu jsou prý kluci tak myslím,ze jestli se zadařilo tak na kluka😆

nonacek
4. pro 2014

@denule08 jo presne 6 měsíc teď už jedu na 7.😩
no jo no,vždycky mam vztek ze některý ženský otěhotní hned a pak miminko někam odhodí....... a spousta žen nemůže otěhotnět který by to mimi miloval tak to nejde....
kde je nějaka zpravedlnost😬

nonacek
4. pro 2014

@vanilkovazmrzlina souhlasim s tebou také kupují dr max ,mamatesty mne už snad 100 zklamali... vzdy byli falesne viditelný duchy..
díky za podporu ... ❤

nonacek
4. pro 2014

@vanilkovazmrzlina 4 dny před MS,a kolik dni to bylo od ovulace?

nonacek
4. pro 2014

@nora88 presne😉 držme si palce navzájem......... Ať se v tom necítíme byt "samy" 😉

zajicvpytli
4. pro 2014

@vanilkovazmrzlina a, ted to ctu. Mame to tedy opravdu stejne, ja v den MS také dalnice. Urcite v utery napisu, at se muzes na stredu tesit🙂

nora88
4. pro 2014

@nonacek tak to si myslím, že jestli se vám zadařilo tak to půjde vidět dříve na testu ne?když máš tak brzo ovulaci ja mam 17dc ovu nebo 15dc záleží jak bych to počítala mám nějak rozhozenou ms tak mi dr. předepsal utrogestan.

nonacek
4. pro 2014

@nora88 no jestli 😇se zadarilo😇 tak ano melo by tam něco byt dříve vxdet

nonacek
4. pro 2014

@nora88 při rozhozene ms bych použila ovu testy to by ti možná pomohlo

nora88
4. pro 2014

@nonacek to jsem právě udělala už jsem to vzdávala a nakonec byla 😉 ale to teď poslední dva měsíce to mám nějaké rozhozené asi ze stresu. Ještě vydržet do toho 16.12. 😀

nonacek
4. pro 2014

@nora88 to jo no taky si říkam,ale na druhou stranu zase si říkam,že takhle doufám a s příchodem ms zmizí zase naděje... a furt dokola😩

vanilkovazmrzlina
4. pro 2014

@nonacek cyklus předtím sp, dochazela jsem na hcg, dokud nebylo 0, a to bylo ještě 20.10. A MS jsem čekala 10.11., takže nějaká super brzska ovulace byt nemohla. A navíc, teď podle prvního utz týden dokonce ztrácím oproti terminu MS, takže tak. Taky bych tomu nevěřila, ale je to prostě tak 🙂 Spíš to přikládám tomu ,že po potratu je prý v těle "jak pohnojeno", že dobře otehotnis .. tak snad proto 🙂

kalipso
4. pro 2014

@nonacek to je nesmysl s těma klukama/holkama dle dne kdy byla ovulace. Já mám holku z inseminace (tudíž 100% v den ovulace) 😉 Ale ono to máš stejně jedno, zdravé dítě je to nejdůležitější, jestli má camprlíka nebo ne je vedlejší. 😉

nonacek
4. pro 2014

@vanilkovazmrzlina to jsem také slyšela a zažila u dvou kamarádek byli v tom a ani to netušili.... 😉

denule08
4. pro 2014

@nonacek no to mas naprostou pravdu:(není to spravedlivy ale neboj nadeje umira poslední🙂 verim ze se zadari :-* drzim palecky a co ti na to jinak rekl doktor /doktorka?
Ja mam stavy jak pred ms takze zaky nic hold budem zkouset dal a dal 🙂

nonacek
4. pro 2014

@kalipso to je jasný už je my to jedno ať "tam" je hlavně už 😇něco 😉 💙💖💛💗❤💟

nonacek
4. pro 2014

@denule08 řekl my že jsem v pořádku a ze po pul roku snažení nic předepisovat nebude.......... /pro něj je to krátka doba,ale je mu se to říká krátka doba...😩

nonacek
4. pro 2014
denule08
4. pro 2014

@nonacek no to mas naprostou pravdu:(není to spravedlivy ale neboj nadeje umira poslední🙂 verim ze se zadari :-* drzim palecky a co ti na to jinak rekl doktor /doktorka?
Ja mam stavy jak pred ms takze zaky nic hold budem zkouset dal a dal 🙂

denule08
4. pro 2014

@nonacek nejak se mi to tu prekleplo cele 🙂 pul roku? No rikaj pul roku a rika se jim to je to vse zas o psychice všechno:( hlavně vypustit ale vim ze se to keca vidim to na sobe🙂

nonacek
4. pro 2014

@denule08 presne tak,bohužel,ale nezoufejme třeba to teď výjde. Je to přání psány srdcem pro Ježíška za vsechny snazilky 🎄 🎁 🍼

veveruska8
6. pro 2014

@nonacek
@lexton holky mrska jeste nedorazila..vetsinou chodi rano. Test malinkej dusik...koupila jsem si od dr. Maxe. Tak uvidim.. 😉

nonacek
6. pro 2014

@veveruska8 držím pěsti ✌

veveruska8
6. pro 2014

@nonacek dekuju ti 😉

nonacek
6. pro 2014

@veveruska8 no určíte dej vědět,jak jsi dopadla😉 a co zítra? Budez testovat?

veveruska8
6. pro 2014

@nonacek testovat budu az v pondeli...myslim ze zitra by to nemelo cenu 🙂

nonacek
6. pro 2014

@veveruska8 obdivuji tvoji trpělivost,Já bych to nevydržela😆 a jak vypadal dusík? Nemáš foto?

Strana