Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@nonacek aha 😀 to bych potrebovala jaaa 😀 😀 aspon 5 kg 😀 Nonacku jsem optimistka 😎 ikdyz v srdicku to trochu bolí ale musime byt silne..preci nechceme byt zas tam dole!!! Dnes me ukrutne bolí hlavca tak pujdu zachvilinku hajat 🙂
@veveruska8 odpadám taktéž 😉 hlasim odchod💋
Dobrou,budu tu ráno u kafe😉 tak děvčata ráno si udělejte kávu a pojďte na pokec😉😉😉💋💋💋💋💋
@veveruska8
@verusky
@makula18
@pankafe
dobre ráno ženy 💋
tak dnes jsem opět testovala a..........objevil se ...... duch 😱 test jsem měla dr.max. tak jen ať silí!🍀
jsem 10 dni po ovu. A úplně jsem zkamenela když jsem ho uviděla,ale furt mne boli moc břicho bojim se aby ho😱 sebou nevzala ms ven😩
držet my palce prosim✌Už se my to stalo😩
@nonacek posílám dušíky (nahoře 11dpo, pak 12 a 13)
@zuzazidkova krasne dusiky... 🙂
@zuzazidkova Jůůů, ty jsou krásné, tichounce gratuluji a držím palečky 🙂
@pankafe
@nonacek teda holky, ja at se na ten muj test pred tydnem divala jak chtela, byl opravdu bily a vsugerovavat jsem si nic nechtela. jo, kdyby tak byla lekarna za rohem, uz bych testla... ale za rohem je prazdno. (tam je kovarna meho pritele 🙂).
tak je-li tam opravdu dusik, tak moc, moc, moc preju, at nezmizne a jen sili!!!!!
@verusky Já to hlavně zkouším moc brzo. Myslím si, že reálně by se něco (ať už skutečný dušík nebo sněhobílo) mohlo ukázat až v neděli. Ale nevydržím to, baba jedna zvědavá, nedočkavá 😀
Zítra to asi stejně nevydržím a ještě to zkusím, ale naštěstí v sobotu budu pryč, takže pak až v tu neděli.
@zuzazidkova Určitě vyjde 🙂 My to zkoušíme od léta a zatím jsem se nedopracovala ani k takovým krásným duchům, jako máš ty 🙂 Spíš se mi zdá, že to už ani nejsou duchové, ale pěkné čárky 🙂 Tak moc držím palce, aby z toho co nevidět byly dálnice! A kdy NEčekáš mrchu?
Teda holky ze by dusici??? Juu to je dobre!!!!
@pankafe no v neděli, vždy 16 dní po ovulce, ale také vždy jen po vyvolávačce, samá nechodí, takže nevím no 😀....jinak já si dělala testy celý rok( dr.max) a nikdy dušíka neudělala, tak snad nejsou falešní a nebo že neodejdou no...od léta? A snažíte se o první miminko?
@zuzazidkova Tak budu držet palce, aby to nebyl falešňák 🙂 Jojo, my se snažíme o první.
@zuzazidkova kam si nahrála tu fotku?
@zuzazidkova jo už ho vidim tak to Můj je světlejší tvůj je pozitivnejsi
@zuzazidkova 11den po ovu. tak ten mám silnější.. než ten tvůj z 11dne
@zuzazidkova podle mne si tehotna duch krasne zesílil.....
a ty jsi testovala každý den??
@nonacek ty mas dusíka??? to je super 😉
@veveruska8 Mám takového podobného z 11Dne po ovu co zuzazidkova
@nonacek no kéž by, jj každý den testuju od 10dpo, tam nebyl ani náznak druhé čárky....držím palce až ti zítra zesílí, určitě napiš 🙂

@verusky :* dekuju 🙂 zitra pokecame 🙂 asi ma zle sny... muck