icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

lexton
11. pro 2014

@nora88 já se nepokoušela až tak ..v podstatě náhoda, chtěli jsme se snažit až v lednu, teď to vyšlo čirou náhodou.. ale tak zatím to pořád beru s rezervou.. přece jen je to moc brzo

nonacek
11. pro 2014

@verusky
@veveruska8
tak holky kde to vázne?
kde jste? Já si do klidila koupelnu a už mám vse hotovo. huráá
a cekam tady na vas😉😉

pankafe
11. pro 2014

@nonacek Já jsem tu 🙂 Na skok. Ptala jsem se, jestli už nějaké dítko máš?

nonacek
11. pro 2014

@pankafe jo mam) Já jsem se Tvé otázky nevšimla 😆

pankafe
11. pro 2014

@nonacek A kolik jich mas? 🙂 my zatim zadne

nonacek
11. pro 2014

@pankafe dva 😉 Neboj to dozenete😆
ale je fakt,že to třetí po 7 letech nám Teda dava zabrat ne a ne otěhotnět tak snad ted😇 se zadarilo😆

pankafe
11. pro 2014

@nonacek Jee, tak to mas fajn, ze uz mas dvě deticky 🙂 Určitě se zadari i třetí 😉

veveruska8
11. pro 2014

@nonacek
@zuzazidkova holky taky jsem mela dusika , ale bohuzel odesel. Tfujjjjj na vas at se drzi!!!! 🙂

nonacek
11. pro 2014

@veveruska8 no právne taky se bojím už se my to takeste stalo😩😩😩

pankafe
11. pro 2014

@veveruska8 Mrcha dorazila?

nonacek
11. pro 2014

@pankafe snad ano✌✌✌

veveruska8
11. pro 2014

@pankafe jj dorazila v plne krase 😀

veveruska8
11. pro 2014

@nonacek ale nemusi to tak dopadnout!!!! muze to dopadnout napak dobre 🙂

pankafe
11. pro 2014

@veveruska8 Jej, tak příště 🙂

milca111
12. pro 2014

Holky,všechny vás moc zdravím a gratuluji tehilkam a drzim palecky ten, které stále ještě čekají na pozitivní testik 😀 Jsem na tom jako některé z vás,mám už nutkání testovat 😀 jsem dnes 9 den po ovulaci ms by měla byt v úterý a jako každý měsíc tak i tento jsem přesvědčena ze jsem těhotná 😀😀😀😀

nonacek
12. pro 2014

@milca111 držím ti a všem ✌

pankafe
12. pro 2014

@nonacek Tak jak jsi na tom? Já dnes 8 DPO, 24 DC. Na testu po limitu slaboučký duch - takový ten, co není na fotce vidět, ale jinak myslím, že tam je 🙂 Rozhodně tam je něco - oproti těm čtyřem předešlým sněhobílákům 😀 Zítra netestuju, nebudu doma, takže až v neděli a doufám, že se něco ukáže!

pankafe
12. pro 2014

@milca111 Jo, tak to znám, taky jsem permanentně "těhotná" a vždy s příchodem MS se utěšuju, že to třeba není MS a když se rozjede, tak teprve uvěřím, že zase nic a jdu do toho zase s novou nadějí :D

nonacek
12. pro 2014

@pankafe tak me zatím duch silí.......
tak to jsem na tebe zvedava..... dej my vědět....
stím testem u tebe ..jsem to mela stejné jako ty,ale dnes už je čárka krasne vidět 😉
tobě přeji to samé a ať to v dobrem dotahnem až do porodu😉😉😉

pankafe
12. pro 2014

@nonacek A ty jsi dnes kolikátý DC a kolik DPO? Tiše gratuluji k sílící čárce, škoda, že sem neumíš nahrát fotku, jsem zvědavá 🙂

nonacek
12. pro 2014

@pankafe to my také štve......😨😩 po ovu jsem dnes 11den...
a jsem 17 den cyklu mela jsem dříve ovulaci.

pankafe
12. pro 2014

@nonacek Tak to je fajné 🙂 Já se nemůžu dočkat neděle, to budu 10 DPO a 26 DC, tak třeba už se na testíku ukáže něco víc než málo znatelný doušek 🙂

nora88
12. pro 2014

@nonacek @pankafe Ahoj jsem na tom podobně, něco tam vidím takový dušík pidi tak jsem zvědavá zda bude sílit. Ja jsem 9 DPO a 27 DC

pankafe
12. pro 2014

@nora88 Tak to jsi o den napřed 🙂 A jak dlouhé míváš cykly? Jak většinou 28 (někdy 27-29), ale ten poslední mě překvapil, trval jen 25 dní. Takže můžu čekat příchod mrchy někdy mezi zítřkem až čtvrtkem. Ale já ho neočekávám, protože očekávám (chci očekávat) // 😀

nora88
12. pro 2014

@pankafe Právě že ti to moc přesně neřeknu. Někdy 27, 28, 29. Teď první měsíc beru po ovulaci utrogestan dnes večer poslední dávka a budu čekat na ms. Takže pokud by došla tak nevim tři dny po vysazeni utrogestanu?? Tudiš 30, 31DC Jinak jsem taky v srpnu měla cyklus který trval 25 dní. Nikdy jsem tak krátké cykly neměla i když jsem vysadila antikoncepci minulý rok pěkně cyklus 31 a teď, když se člověk začne snažit tak tohle ☹

pankafe
12. pro 2014

@nora88 Jo, to mi povídej, přesně. Dokud jsme se "nesnažili", tak i bez HA krásný pravidelný cyklus. Jen jsme se rozhodli dát životu volný průběh, tak začaly anovulační cykly, různá délka cyklu a různé podobné ☹

nora88
12. pro 2014

@pankafe Já taky tak minulý rok jsem vysadila a po trech mesicich nasadila k vůli cysty. No ale hned druhý měsic co jsem je nebrala tak ovulace, krásný hlen, cyklus 31 nechapala jsem ani co to je ten hlen. Až mi jedna známá řekla tos měla ovulaci 😀 Teď co jsem v létě vysadila tak takhle krátké cykly, ale myslím si že je to tím, že jsem neměla nic první měsíce brát jako kontryhel, nosifol atd. měla jsem prostě počkat co bude a jak to bude vypadat. Ne do sebe cpát všechno možné a tělo se mi zbláznilo. Bereš něco na úpravu cyklu?

pankafe
12. pro 2014

@nora88 Ne-e, neberu nic a pokud to nebude vyloženě nutné, tak ani nic brát nechci.

nora88
12. pro 2014

@pankafe Jj, však uvidíš sama jak to budeš cítit. Ani ovulaci nesleduješ?

nora88
12. pro 2014

@pankafe jestli prokazuješ testama?

Strana