icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nonacek
24. lis 2014

@veveruska8
@makula18
holky..... dorazila mrcha dnes ráno.............😭
asi to budu už řešit s lékařem.Jsem už zoufala.
Přeji štěstí vam. A děkuji za podporu❤

makula18
24. lis 2014

@nonacek tak to je mi moc líto. ☹ ale určitě to nevzdávej. 🙂 po mrše šupky dupky k dr. a uvidíš, že se další měsíc už zadaří. 🙂 přeju ti hodně štěstí a pevné nervy. ❤❤❤❤❤

nonacek
24. lis 2014

@makula18 jsem už totálně v pr.........ly. Ach jo😭
každopádně Děkuji za podporu a budu držet palce tobě
k lékaři jsem už objednání na 2 prosince ani nevím co tam se mnou bude dělat.....😩
Tak jen doufám , že my pomůže a neuvidí ve mě nějakou hysterku.........😨

veveruska8
24. lis 2014

@nonacek Do pytle ☹ a ja verila, ze ti neprijde. Vís co by mozna bylo dobre( podle me zkusenosti) Jit se poradne nekam zabavit a vycistit si hlavicku od tohodle vseho mozneho. aspon na vikend 🙂 Nadeje umira poslední !!! Nevzdavej to holka 🙂

nonacek
24. lis 2014

@veveruska8 to je fakt no uvidím ale asi někam vypadnem,.............😆

veveruska8
24. lis 2014

@nonacek Urcite musis..kamkoliv i treba do lesa a poradne si zarvi pomaha to 🙂

nonacek
24. lis 2014

@veveruska8 jsi fakt super😉 ale jo taky tomu verim ..... teď bude vánoční shon tak třeba vypnu od těch myšlenek......

veveruska8
24. lis 2014

@nonacek JJ vanoce 😀 uz je zacinam nenavidet hiiii.. a stale nemam jeste zadne darky. Musim bezet aspon zakaznice budou krasne paaa 😀 Vecer tu jsem jak na koni :D

makula18
25. lis 2014

@veveruska8 tak jak jsi na tom? 🙂 😉

veveruska8
25. lis 2014

@makula18 Ahojky jj tam stale duch 😉

makula18
25. lis 2014

@veveruska8 až budeš mít čas tak kdyžtak pošli foto. 😉

nonacek
25. lis 2014

@veveruska8 fakt jo 😲 hod jsem foto 😉

veveruska8
25. lis 2014

@nonacek ale neni to moc videt 😀

veveruska8
25. lis 2014

Musela jsem to trochu stmavit... snad tam neco uvidite.... je to focene ted vecer..... test jsem delala ranooo 😀

veveruska8
25. lis 2014

spatne foto 😀

veveruska8
25. lis 2014

trosku lepsí foto..omluvuju se 😀

makula18
26. lis 2014

@veveruska8 něco tam je. Tak to jsem teda zvědavá, jak to nakonec dopadne. 🙂

nonacek
26. lis 2014

@veveruska8 řeklabych ze na ty večerní fotce tam vidim čárku na ty denní fotce moc ne ,jsem zvědavá jak jse to vyvrbi,držím palce😉🍀

veveruska8
26. lis 2014

@makula18
@nonacek Holky ja jsem taky zvedava 😀 Uz m srandu 😀 pocity mam,ale v delce cyklu to proste nesedí!!! Cysta to byt nemůže byla jsem minuly čtvrtek u dr. gyn. a řekl ze vse vporadku. A ze by ovulka byla 9 v kuse s bolestmi??? 😀 hiii hiii mam tam nejakeho ufouna :D Dekuji Vam 🙂 aspoň bude legranda 🙂

nonacek
26. lis 2014

@veveruska8 držím palCe 💙❤💗💖❤💟💞💚💛💓💜💙❤💙💟💞💝💘💜💛💚💕💓💘💗💖💝💞💟💙👍✌💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋😉

makula18
26. lis 2014

@veveruska8 taky držím palce. Mě dnes začalo bolet břicho, jako že to přijde, tak uvidíme co z toho bude. Ale u sebe to na mimi nevidím. 🙂

veveruska8
26. lis 2014

@nonacek Jeeeeee dekuju 🙂 <3 <3 <3

veveruska8
26. lis 2014

@makula18 Kocko uvidís... ale nebud z toho smutna, nakonec me však taky urcite dostihne mrcha jedna 😀 ale v prosinci by nam to mohlo vyjit ne???? 😉 drzim palecky.... 🙂

makula18
26. lis 2014

@veveruska8 to už by teda fakt mohlo. 🙂 nezbývá nám nic jiného než čekat. 🙂 ale co si budem povídat, to snažení je také příjemná věc. 😀

veveruska8
26. lis 2014

@makula18 no to je krasna vec 😉 mohla bych ji praktikovat každý den hiiii hiii. 😀 a vís co se říká kdo si pocka ten se docka 😀

makula18
26. lis 2014

@veveruska8 přesně. 🙂 každopádně jsem to už taky nevydržela a zkusila test. A je negativní, tak uvidíme. 🙂

veveruska8
26. lis 2014

@makula18 nehayejme lintu do zita...počkej pak budeme koukat ja puky 😀

veveruska8
26. lis 2014

@veveruska8 flintu do zita 😀

veveruska8
26. lis 2014

@makula18 flintu do zita 😀

nonacek
26. lis 2014

@makula18 fakt jo ?To není možny !? Já myslela že ti to výjde,už to vypadlo nadějně..

Strana