Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@nela89 jj, taky budu drzet 🙂
@sleepers sance je vzdycky... tri dny jsou dost. to ja cekam na termin, at usetrim test. mam doma jeden zbytek 🙂 mivala jsem ms po mesici, 28 dni by byla streda, den po Tobe. ale pockam dyl...
holky, proc Vy s pozitivnima testama nechavate snazeni? ja bych tam hned hodila termin posledni ms, at Vam bezi tydny 🙂
Ségře se ukázal duch už 5dní před ms..
@lexton urcite neprijde 🙂 dej vedet!! Je fakt ze ja mela predtim taky plet krasnou a byla jsem uplne klidna 🙂 budes delat jeste testik?? Tfujj tfujjj 🙂
@veveruska8 kdy predtim? Jsem se ztratila.. ja nevim, snazim se to zatim neresit. Jen to bricho kdyby tak nebolelo. Testik mam za dnesek opet.. sili.. dalsi zitra bude
@lexton moje prvni tehotenstvi..to jsem mela plet krasnou 🙂 krasne siiliii 🙂 mysli pozitivne kocko 🙂
@lexton to je dobre ze boli je videt ze se tam neco deje 🙂 zitra dej vedet. Ja dneska jeste znasilnila manzu..kdyz teda bude asi ovulka 🙂 😀
@lexton i me boli bricho, tak to prikladam tomu, ze se tam neco deje 🙂
@monikafrystakova 🙂 ja poznala, ze je neco jinak, protoze mi zacal bolet vajecnik, u kteryho vim, že byla ovulace...a začal znova..tak jsem si rikala, ze je to divny. No a ted to rype porad, k tomu pocit, ze to mam dostat.. a spis se kapku bojim, ze je to mimodelozni, kdyz tak citim ten vajecnik..ale zas taky to muze byt nejaka cysta, ktera tam zustala po ovulaci.. takze..neivim.. 😕
@veveruska8 a dneska test mi přijde stejný jak včera.. :-/
@lexton taky mam pocit, jako bych to mela dostat..... nestrasme se, ze je neco spatne..... mysleme spis pozitivne 🙂
@monikafrystakova ja se nestresuju, jen přemýšlím..i jsem se dočetla, že při cystě se taky hcg může objevit.. hcg má růst skokově, takž vyšší by mělo být až zítra..porovnáním od včera.. jen uvidím, jestli to dneska/zítra dostanu..dneska mám 29DC..a 15dpo. což plně odpovídá mýmu rytmu. Od 12ti jsem měla pravidelně všechno. 🙂 zkoumám a hledám 🙂
Holky, budu zakládat diskuzi na Termín porodu přelom července/srpna 2015 - přidáte se někdo??
@lexton ja doufam, ze cystu nemam..... podle vseho, bych asi opravdu mela byt tehu.... 15.11. jsem mela ovu a testy stoupaji..... MS bych mela dostat 2.12. , tak snad neprijde.....
@beatrice.h pokud se mi tehu potvrdi u dr. , tak urcite 🙂
@monikafrystakova Taky to mám tak - // jsem měla 17.11. - ovulka byla asik do 2 dnů... včera dušík na testu a MS mám dostat 2.12. 🙂
@monikafrystakova to máš ukázkový.-) ale fakt skokově- rozdíl mezi 27-29... já to mám po dni..kdybych dala 28 a 30. tak ten skok tam taky vidět je líp ..uvidím zítra i z krve..nechám nabrat 🙂
@beatrice.h tak ted, uz bude carka jen silit 🙂 a 2.12. si muzeme napsat jestli prisla nebo ne 🙂
@lexton ja schvalne 29. netestovala, protoze mi bylo jasne, ze by tam zase moc velky rozdil nebude..... testovat budu zase dnes, tak uvidime, co se ukaze 🙂 netestuju z ranni moci..... testy ktere mam , se maji delat, az z odpoledni moci....
@lexton
@monikafrystakova Holky, a kdy plánujete jít k dr.? Já bych ted radši až kvůli srdíčku - tak bud před Vánocema nebo až po Vánocích.. 🙂
@monikafrystakova A jaké máš testy?? já včera testovala od dr.Max - a ted jsem zkoušela od PRENATAL
@beatrice.h ja jdu 8.2. ..... mam za sebou, uz jeden potrat :( , operaci cysty, braly mi pul vajecniku a leceni dalsi cysty , takze nechci radsi nic zanedbat :(
@monikafrystakova až v únoru?? 😲
@monikafrystakova spíše předpokládám, že v prosinci půjdeš.. 🙂 určitě nic nezanedbat... já se taky bojím - potraty neznám, snažení šlo taky celkem v pohodě, ale strach je na místě.. :( 🙂 taky jsem si ted dělala testík a sílí to oproti včerejšku 🙂
@beatrice.h preklep 😀 8.12. 😀
@monikafrystakova no uf.. 🙂
@beatrice.h prave, ze ja potrat znam a znovu nechci zazit..... 😒 a moje dr si to hlida..... sama mi rikala, ze, az bude dalsi tehu , tak si me ohlida 😀

@monikafrystakova jj zkousela jsem uz od 8DPO ale porad bilo,az dnes z odpolední moči slabý duch..tak snad se udrží ;) tak si držíme palečky 🙂