icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

beatrice.h
30. lis 2014

@monikafrystakova To je moc dobře - je to potřeba - určitě to dobře dopadne... jako znám špinění během těhu na začátku - taky na nervy nic příjemného... v prvním trimestru u prvního těhu jsem měla větší cystu než plod a taky se báli, abych nepotratila - ležela jsem v nemocnici... ale všechno dobře dopadlo.. 🙂

monikafrystakova
30. lis 2014

@beatrice.h ja zatim zadne spineni nemam..... jen je mi zle, boli me zada a prsa.....

beatrice.h
30. lis 2014

@monikafrystakova Taktééééž... :( 🙂

monikafrystakova
30. lis 2014

@beatrice.h tak ted jen, aby slo vse, tak jak ma 🙂

beatrice.h
30. lis 2014

@monikafrystakova Musí a já doufám v tajné přáníčko... tak snad i to vyjde.. 🙂

lexton
30. lis 2014

@beatrice.h no já se nejdřív naberu na krev...pak uvidím.. a asi až v pátek zavolám dr. k objednání...no a to by vyšlo asi až po vánocích..nevím, jestli tam vůbec je mezi svátky..jinak termín dle kalkulačky mi vychází na den mé svatby..🙂

beatrice.h
30. lis 2014

@lexton Jůůů, to by byl taky krásný dáreček.. 🙂

lexton
30. lis 2014

@beatrice.h no to by byl...a kdyby to bylo 8.8. tak by to bylo na narozeniny mojí zesnulé babičky.. což by pro mě asi znamenalo hodně..protože kdyby to byla holčička, tak jsem chtěla jméno z rodu babičky..a babičky maminka byla Anna...takže to by bylo úplně dokonaly..

lexton
30. lis 2014

@beatrice.h @monikafrystakova jinak...plánujete dát tohle pod stromeček svým rodičům? já totiž nevím, jestli něco vůbec říkat...aby kdyby..

beatrice.h
30. lis 2014

@lexton super, tak držím palečky, aby to vyšlo jak si přeješ... já bych si přála termín porodu na 5.8. - to má manžel narozeniny - a termín porodu mi vychází na 9.8. - tzn.že by ten plánovaný císař šel dát na tento datum... 🙂

lexton
30. lis 2014

@beatrice.h no tak to máme vlastně všechny stejně.. 9.8. termín 🙂 a ato jsem se vdávala.. já ještě nevím, jak to bude, proto ani neříkám tak ani tak... uvidí se..jak to vůbec půjde, ještě jsem dodělala dnes ovu test..a ten víc zesílil oproti pátku než těhu test

beatrice.h
30. lis 2014

@lexton To já sama nevím... ale myslím, že se to dlouho neutají - uvidíme.. 🙂 zatím se cítím oki - když nebudu zvracet - tak snad na to nikdo nepřijde.. 🙂

lexton
30. lis 2014

@beatrice.h taky mi nic není, krom toho, že prý zářím, říkala kolegyně v práci..a já vidím tu pleť no 🙂 a váhám, jak cvičit, abych neublížila a přitom se hýbala aspon nejak

beatrice.h
30. lis 2014

a jak se jinak cítíte holky??

lexton
30. lis 2014

@beatrice.h jinak dobře, až na to, že mi kafe chutná jako špinavá voda, a bolest břicha.. jinak nic, co u Tebe?

monikafrystakova
30. lis 2014

@lexton ja to budu muset rict rodicum driv, protoze budu muset jit hned na neschoenku..... :/

lexton
30. lis 2014

@monikafrystakova ale, jak to? já teda nevím, kdy budu muset, ale asi taky budu mít kapku rizikovější

makula18
30. lis 2014

@nonacek @veveruska8 tak co holky, jak jste na tom? 😉

veveruska8
30. lis 2014

@makula18 ahoj kocky ja netestovala...pockam uz do ms..prijde mi za 6 dni. Vcera jsme to jeste pojistili radeji 😀

veveruska8
30. lis 2014

@makula18 A co ty??? neco noveho?? 🙂

makula18
30. lis 2014

@veveruska8 mě pořád nepřišla, břicho pořád bolí, ale testovat taky nebudu. 🙂

jge
30. lis 2014

Sice je to jeste brzy, ale ja doslala slabe pozitivni 4 dny pred MS a to jeste z odpoledni moci....A je to jen jedno miminko....

nonacek
30. lis 2014

@makula18 Cauky,tak Já jsem 8 den cyklu a pociťují ovulaci..... tak jsme zase ve fázi snažení 😉 a co ty jak jsi na to?

nonacek
30. lis 2014

@veveruska8
@makula18
holky máte Můj obdiv,ze vydržíte netestovat👍
Já si slibyla tento měsíc také nebudu hned testovat..,tak my držete palce,ať to také vydržím😉

makula18
30. lis 2014

@nonacek já stále čekám jestli příjde nebo ne. 🙂

nonacek
30. lis 2014

@makula18 hm..... tak je to furt naděje 😉 moc ti přeji ať ti to vijde✌🍼🍀

monikafrystakova
30. lis 2014

@lexton za prvni delam v obchode a za druhe, uz mam rizikovku po prvnim potratu ☹

lexton
30. lis 2014

@monikafrystakova ahaaa..to mi mrzí :( ale tedˇ už jen tfuj tfuj 🙂

monikafrystakova
30. lis 2014

@lexton jj, budu potrebovat 🙂

lexton
30. lis 2014

@monikafrystakova ja vim, že je těžky si to nebrat, ale snažím se to zatím brát jako ...asi bude, ale nikdy nevíš, nechci se na to upínat.. vždycky, když se na něco moc upnu, tak se mi to zvrtne.. nerezignuju, ale nechávám volný průběh,, co se má stát se stane, stalo.. jediný, co musíme, doufat 🙂 naděje umírá poslední, teď budou vánoce, pěkně je oslavíme, jak jen to nejlíp půjde a budem si držet palce a budem držet palce i všem okolo 🙂

Strana