V 5+0tt na ultrazvuku nebylo nic vidět, co vy na to?

anickajirka
23. čer 2013

Ahoj holky byla jsem týden po vynechání menstruace u doktora, dělal mi ultrazvuk a nic nebylo vidět a objednal mě o dva týdny později.Testíky jsem měla všechny pozitivní, příznaaky taky mám.co vy na to?Myslíte, že je vše v pořádku?

ema1984
23. čer 2013

Je to normální, byla jsi u doktora moc brzo.

luciebx
23. čer 2013

presne tak.. je to moc brzy na to aby bylo videt neco na utz.. ja to mela taky tak.. za 2 tydny tam pak bylo srdicko a ted budou malymu 3 roky 😵 hlavne to chce vse v klidu..

anickajirka
autor
23. čer 2013

tak to jste mě potěšily, je hrozné nic nevidět a doktoři straší

andelka
23. čer 2013

V 5+0 jsem byla u Dr v prvním těhotenství..byla tam jen dutinka, takže jako těhu jo, ale jinak nic vidět nebylo, takže za 14dnů znovu. A to jsem věděla přesně kdy byla ovulace..příště už jsem šla rovnou až v 8tt, aby bylo něco rozumného vidět.

novynka
23. čer 2013

já také byla poprvé v 6. týdnu a Dr. viděla jen gestační váček, ale sama mě trochu děsila, když říkala, že radši ještě gratulovat nebude, kdyby to náhodou byl planý poplach :D pozvala mě za 2 týdny v 8. týdnu a mimi už mělo 9 mm ;) předtím bylo jen moc malinké a nebylo vidět ;) ale taky jsem měla nervy, úplně tě chápu, celej první trimestr jsem byla jak na trní...

neominka
24. čer 2013

Ja mam tyden po vynechani menstruace, dalnice mam jako blazen.-)
Uz posledni menstruace se me zpozdila a byla jina nez normalni 22.5.2013.
jenze jdu k doktorce dneska,mam problemy s del.cipkem HPV1 tak chci mit jistotu...Pokud me vezme teda🙂
Prej na HPV1 tehu nema vliv, jen se musi vse 2x tak hlidat...
Drzte palecky...
A tobe ANICKAJIRKA drzim palecky.-*

evcounek
24. čer 2013

já byla při prvním těhu na UTZ až 8tt a už bylo vidět srdíčko teď při druhém jsem byla po +-14-ti denním vynechání a dr. se to moc nezdálo a říkal že to vypadá tady a tady (měla jsem delší cyklus) a když něco tak do nemocnice. nakoncec jsem tam opravdu o tri dny později zkončila s krásným mimi a srdíčkem + hematomem nakonec z nich vylezlo, že je to syndrom mizejícího dvojčete. Teď čekáme na UTZ ve 20tt jestli je vše v pořádku.

favofrenki
24. čer 2013

@anickajirka Za 14dní už určitě něco uvidí 😉 Já teď podruhé měla 16.2 ducha na testu který sílil, 22.2 jsem byla u dr. a nic neviděl. 8.3 už tam byl prcek i se srdíčkem 😉

anickajirka
autor
24. čer 2013

neominka, tak budu držet pěstia dej vědět co a jak 🙂

jitule77
24. čer 2013

Jsem na tom podobně, doktor si ovšem skvěle načasoval dovolenou, takže dřív než za čtrnáct dní se od něj nic nedozvím..a to mě ještě nejspíš nevezme hned. Tak budu zatím brouzdat tady a budeme si držet palce..a břicha🙂 Jsem trochu na nervy z toho, že kvůli zánětu v zubu beru antibiotika, navíc mi dělali i rentgen zubu, s prvním těhotenstvím v zimě to nevyšlo a taky už nejsem nejmladší, že...snad se tentokrát štěstí usměje🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru