icon

V den očekávané menstruace negativní test

siima12
16. srp 2015

Ahoj holky, s manželem se snažíme o miminko 2 měsíc. mě je 20 let, manželovi 32. Je to věkový rozdíl 🙂 ale nám to nevadí 🙂.Dneska to mám dostat. Ale moje prsa jsou trošku citlivé trošku bolí nevím jak ten pocit mám popsat. Nevydržela jsem to a udělala si test ale bohužel nic :(. Může se těhotenství projevit déle? Díky moc 🙂 Simča

lulu_8
16. srp 2015

Muze. V tomhle cyklu se ti klidne mohla opozdit ovulace, takze i kdyz si myslis, ze bys to dnes mela dostat, tak to "spravne" mas dostat az klidne treba za 3-4 dny. Pokud vis presne, kdys ovulaci mela, tak Me se napriklad ukazal test slabe 13. den po ovulaci a silne 16.den. Zkus testnout pozitri. Drzim palce 😉

siima12
autor
16. srp 2015

@lulu_8 Děkuji, ovulaci nehlídám. Chceme to nechat náhodě. 🙂 je možný že to dostanu až dýl. Ale skrz ty prsa to je divné. Pokaždý co měla přijít MS tak mě nepáleli a trošku neboleli nevím jak to mám popsat :D

milmic
16. srp 2015

@siima12 Může to být a nemusí. Mě takto začalo první a vlastně i druhé těhotenství... Takový divný pocit v prsou, najednou jakoby byly plnější, jiný.... Počkej pár dnů a uvidíš - ono se nic jiného dělat nedá, ovulace může být různě posunutá. Bud přijde MS anebo to bude miminko. Svůj vliv může mít i případné vysazení HA, pokud jsi brala, délka cyklu,....
Takže zkrátka vyčkat..... 🙂

siima12
autor
16. srp 2015

@milmic Děkuji za radu 🙂 HA už neberu asi skoro rok 🙂 strašně bych byla ráda kdyby to bylo mimi 🙂 tak uvidíme. Snad už MS nepříjde 🙂

siima12
autor
20. srp 2015

Tak už mám spoždění 5 den. Tak jsem zvědavá v úterý jdu na gyndu a jestli to do té doby nedostanu. Nechán si vzít krev 🙂

barny16
2. zář 2015

Holky,myslíte si,že na posunutý (jinak pravidelný ) menstruační cyklus může mít vliv užívání Femibionu 1 a kontryhelového čaje? Obojí užívám něco málo přes týden a dnes má přijít menstruace,ale zvětšily se mi prsa,jsou hodně bolavá i při chůzi a od styku by to bylo jen 6 dní,což mi připadá na početí nepravděpodobný.Ovulku nehlídám,necháváme to náhodě,žádnou antikoncepci asi osm let neberu.Já vždycky mám cyklus přesný jak hodinky a už dobře poznám,kdy to přijde,ale dneska je mi teda všelijak,jen ne tak jak jsem zvyklá,tak proto si myslím,že je to tím čajem a vitamíny.....Stalo se vám to? Díky,hezký den

misula29
2. zář 2015

@barny16 jelikož nehlídáš ovulaci tak nemůžeš vědět kdy byla a tudíž těhotná být klidně můžeš .Udělej test a uvidíš. Jinak k tomu kontryhelu... pije se jen do ovulace ,pak zase až od 1 DC a některé holky psaly,že jim to rozhodilo cyklus. Spíš bych se možná přikláněla k tomu těhu s těma prsama pokud to normálně tak nemíváš 🙂