Váček bez embrya v 5tt 😞
Zdravím všechny,
Potřebovala bych poradit a pokud možno uklidnit svou mysl. Podle pana doktora bych měla být v 5tt. Bohužel není ještě vidět embryo. Vajíčko nebo váček je v děloze, na ultrazvuku už to bylo i vidět. Ale je to prázdné zatím. Do toho jsem začala špinit. Nevim co se děje, v předchozím těhotenství se mi tohle nikdy nestalo. O miminko jsme se snažili více než 9 měsíců, už jsem byla zoufalá a vlastně pořád jsem. Doktoři si nejsou ničím jistí. Můžu se zeptat, měl někdo z vás podobný problém? Prosím, potřebuju uklidnit mysl, aby se mi moje malý, pokud tam tedy ještě je podařilo udržet, potrat bych asi nezvládla psychicky. Děkuju za odpovědi předem.. 😞😞
Vážně všem děkuji 😊...
@donnadoublees super zprava, mos gratuluju! verim, ze vam spadl kamen ze srdce. My to stesti nemeli ☹
@donnadoublees paráda! Tak až budete čekat třetí, tak k doktorovi až o týden, dva později, ať je to bez stresu 🙂
@saaralota třetí bude za dlouho 😊, teď nás teprve snad bude čekat druhé, pokud se něco nestane, pořád jsme na začátku, tak musím dávat pozor a míň se stresovat 😊😊. Třetí možná za pár let 😊😊 ale pořád jsem šťastná máma od jednoho úžasnýho chlapečka a jednoho zatím nenarozeného drobatka 😊😊... Moc děkuju za podporu 😊.

@donnadoublees supeeer. Drzime palecky dale, ja vedela ze to zvladnete :*