Večer byla čárka na těhotenském testu slabší než ráno
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Vaše názory 🙂
Snažíme se o mimiška už 7 měsíců, a po několika zklamáních v podobě menstruace....jsme to nechali být a snažili se nemyslet na to.
Včera ráno jsem si udělala test a byli tam dvě čárky, ta druhá čárka šla vidět z dálky, žádné natáčení, svícení nic....byla krásná...
ALE !!!!!!!!! večer jen ze srandy jsem si udělala další a byl tam jenom slabounký duch :O Jak je to možné?? HCG přece roste co hodinu není - li pravda?
Určitě počkám udělám si další test třeba v pátek, ale jak je to možné??? Budu ráda za každý názor. M.
Tak to je skvělé,ale radši si počkám na další test než nepít 😀 😀 😀
já třeba mívala silnější čárky vždycky večer, každopádně hodně záleží právě na koncentraci takže je určitě možné,že večer byly slabší, hcg roste tak ob den takže bych další zkusila zítra ráno. A ty testy byly oba od stejné značky? Na tom taky hodně záleží
jojo oba od stejné značky,ale přece logicky jak je ženská v tom, a jednou ji to test potvrdí tak by ty dvě čárky měli být už pořád :D

klid největší koncentrace HCG je z raní moči. pokud by jsi chtěla testovat během dne doporučuje se asi 3h nepít
Jinak gratuluji k //