Velice odlišný cyklus
22-27.3 byla MS. Zároveň jsem měla zánět ledvin, pochvy a brala ATB. O zánětu jsem byla informována až během ovulace kdy mě na gyndu přivedly problémy. Myslela jsem že jsem o AE na ATB či mycí gel (zánět pochvy). Léčeno lokálně Macmirorem. Styk byl 30.3, 1.4. a 4.4. kdy probíhala ovulace.
Cykly mám 21 - 28 (parkrát více dní ale spíše vyjímka).
V době
Je mi nevolno, klasická nausea, mám žaludek až v krku. Trvá to zhruba 5 dní.
Těhotenský test je negativní a ovulační jsem teď nezkoušela. Přesto se mi nezdá, že bych měla dvě ovulace tak daleko od sebe.
BT měřím a mám nyní přes 37 st . Většinou je okolo 36.5 či odchylka nahoru/dolu
@ajdamajda me se tohle taky stava..mam plodny hlen pred MS a bolest vajecniku..podle me to normalne dostanes. Ja vim co chces slyset, ale to ti tady priste nikdo nerekne. Pockej na termin MS a bud prijde nebo ne. Ja tohle loveni duchu a davani planych nadeji nemam rada.
Podle ovuview jsem mela mit v nedeli MS. Podle mych pocitu to bude streda. Spis se obavam aby zanet nebyl treba i v deloze. Mozna do te slabe imunity vlezla viroza a vsechno to jede . Ja uz se na MS tesim. Mame termin na kliniku, takze potrebuji aby dosla
@ajdamajda ja myslim ze dojde..me nekdy boli spodek fakt hodne a zanet by se podle me rapidne zhorsoval..drzim palce..

Abych to dopsala - v době od 1.4 do 7.4 byl plodný hlen, bolest v podbřišku a 1.4 bych označila test PEPINO ovulační za pozitivní (nikdy jsem neměla silnější čárku jak kontrolní ale byly stejné)
Nyní je to 12 dní od posledního styku a mám opět průhledný táhlý hlen, bodavé bolesti na vaječníku