Velmi citlivé bradavky, bolest vaječníku, testy negativní

petula91
20. lis 2014

Ahoj kočky, mám takový zmatek v hlavě. Brala jsem Utrogestan na úpravu cyklu (abych to co nejdřív dostala a mohla nasadit Clostilbegyt), ale ani týden po vysazení MS nedorazila. Nicméně začaly bolesti levého vaječníku a šíleně citlivé bradavky - nemůžu si na ně ani sahnout. Dělala jsem si jeden test a když byl negativní, volal jsem doktorce a dorazila tam. Taktéž jí to přišlo hodně divný, že MS nikde a test negativní a k tomu ty bradavky. Ještě jsem si dělala jeden v ordinaci takže dva testy v po sobě jdoucích dnech. Negativní. A tak mi píchla Agolutin (opět) na vyvolání.
Dnes ráno jsem měla šílené bolesti přesně jako když dostanu MS, ale asi po 10ti minutách to ustalo a zase nic... Je mi jasné, že musím ted čekat jestli MS do 14ti dnů přijde nebo ne, ale přesto, nemohla bych být těhotná? Máte někdo takové zkušenosti? 🙂

belleelle
20. lis 2014

@petula91 rozházené hormony ☹

petula91
autor
20. lis 2014

Taky si to myslím, ale víš jak je to.. naděje umírá poslední 🙂.
Jen mě zajímalo jestli s tím má někdo zkušenosti.

nonacek
20. lis 2014

@petula91 ano můžeš byt tehotna a nemusíš 😩 odpovědět na tvou otázku muže pouze čas a gynekolog.❤

nonacek
20. lis 2014

@petula91 ale slyšela jsem často ze ženska nedostala MS a tt negatyvni. tak zašli na gindu. a dostali nějakou injekci na vyvolání MS a 10 dni MS nikde tt pozitivní.😉

kasparka1
20. lis 2014

já jsem to takhle měla když jsem měla cystu na vaječníku. ale jestli ti delal utz tak to určo vyloučil .

petula91
autor
20. lis 2014

Právě, ultrazvuk jsem měla

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru