icon

Vidím slabého ducha na těhotenském testu. Jsem těhotná?

7. říj 2025

Zdravím holky, poslední MS 20.9. 3tí cyklus mám pravidelný po 25 dnech. Ovulaci si nehlídam, a sex od konce menstruace máme obden. Vím ,že je na testování hodně brzy,ale nedalo mi to. Vidím hodně slabého ducha,a zajímá mně jestli mě jen oči matou a vidíte i vy. Děkuji předem za odpovědi

Vidím slabého ducha na těhotenském testu. Jsem těhotná?
autor
7. říj 2025

@anonym_autor tady ještě na bílém podkladu. Na živo jde vidět jen o trošičku více.

jari110
7. říj 2025

Ať koukám, jak koukám, já tam teda nic nevidím. 🙈

dashyyy
7. říj 2025

Já taky bohužel nic..

lti
7. říj 2025

Bohuzel

misha31
7. říj 2025

Naznak vidim 🍀 udelej Mamatest, ma vic barviva

autor
7. říj 2025
@misha31

Naznak vidim 🍀 udelej Mamatest, ma vic barviva

@misha31 udělám další zitra, pokud to vyšlo, tak by to mělo sílit 😊já četla, že teď dělají mamatesty hodně falešné

mysh_me
7. říj 2025

Promin, ale ciste logicky to proste ani neni mozne, aby ti test ukazal tehotnestvi. Posledni ms 20.9.? Vzdyt to je pred 17 dny! I kdybys mela extra kratky cyklus a extra posunutou ovulaci a doslo by k oplodneni uz nejaky 7. den cyklu, tak by ted v tvoji deloze probihalo uhnizdovani oplodneneho vajicka a deleni bunek… to neni detekovatelne zadnym testem ani nicim. Trva cca dva tydny od momentu oplodneni, nez vznikne zarodek placenty a ten shluk bunek se pres nej pripoji na tvuj krevni obeh… pak teprve se do tela vyplavi tehotensky hormon a pak teprve ho muzes detekovat v moci. Klidne k oplodneni mohlo dojit a uz jste pocali, ale zjistis to proste pri nejlepsi vuli nejdriv odted za tyden, spis za dva.
TL;DR: zjisti si jak funguje lidske telo pred tim, nez zacnes pocuravat testy. 🤷🏻‍♀️

veronikas452
9. říj 2025
Uživatel veronikas452 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od veronikas452.

Myslím, že tento bude negativní, nevidím ani náznak

martamartina
17. lis 2025

Zdravím chci se zeptat 7 den mám zpoždění ms v pátek i v sobotu slabá čárka bolelo me v podbřišku jako bych to mela dostat mela jsem citlive bradavky a ted vubec nic na testu dnes jsem si dělal test clearblue a negativní stalo se vám to taky