Vidíte druhou čárku na těhotenském testu také?
Test dělaný dnes ráno, mám pocit že tam vidím pidi 👻 ale nevím už čemu věřit 😀🙈🤷♀️ Vidíte taky?🙏 Nebo je to ryska? Druhá čárka je stejne tlustá a světle růžová není šedá...Jestli Teda vidím dobře, pidi duch se ukázal v limitu 🙏

@monyscerna něco tam je testovat dál ☘️☘️
No zatím je to takové neurčité.Testovat dál
@monyscerna jen na jedné menší stín, jinak nic.. zatni se a otestuj až za dva dny. Fakt to zkus vydržet. Bude to už jasné. Já vydržela 14 dní a byly to fakt dálnice do pár sekund... Držím palce
Zkusím za pár dní a uvidím 🙂 Děkuji 🙏😊
Tak to vypadá negativně. Jak dlouho máte mít do ms??
@monyscerna zatím negativní 😔
@helen_h 4 dny
@monyscerna Tak to je ještě čas!
@helen_h já vím no je to blbost zkoušet tak brzo 😀🙈 jen tak zvedavost je hrozná 😀 už nato prdim zkusím v den ms pokud nepřijde 🙏
Ale mě přijde že na tom růžový tt od livsane dusík je 🤷♀️🤷♀️
@monyscerna tady vidím dušíka.🍀🍀
@monyscerna Livsane mně dělal kanálky. Na tom novém testu něco vidím ovšem barevná čárka to bohužel asi není. Zkus otestovat až bude zpožděna ms
@katkabella to je zatím negativní
@katkabella tam už bych rekla že se rýsuje slabá carka 🍀🍀🍀
@katkabella vidím dušíka
@katkabella taky vidím 👻☘️
@katkabella můžu se zeptat kolik dní máš do MS?
@monyscerna zítra ji očekávám, dělala jsem si ještě mamatest a ten negativní 🙈 tak ráno ještě testnu a budu doufat v zázrak
@katkabella taky jsem dělala včera mana test a negativní 🤷♀️ taky budu doufat v zázrak 🙏😀 ja mám asi ještě čas.. Tak uvidím no... Držím palečky třeba tam zítra na tebe vykoukne dusík ☘️🙏👻
@monyscerna já kdyz byla poprvé tak už jsem měla 22dc 10dpo pozitivni i cb Digital, takže tomu nedávám sanci🙈 tobě držím palečky
@katkabella děkuji 🙂
@monyscerna tady něco je 👻 zatím testovat dál ...☘️
@monyscerna kdy mas mit ms? Prijde ji carka dost slaba od toho prvniho testovani pred ctyrmi dny..🤔
Ja mela minuly cyklus to same,na testech jakesi duchy neduchy nesilici a po tydnu zpozdeni dosla ms😏 ale treba bude tobe silit🙏🍀
Nevím, mně to nepřijde jako čárka. Ale držím palce ať máš pozitivní test🤞
@monyscerna vydržte..✊testovat tak nejdříve pátý den od nedostavení se menstruace. Na noc moc nepít a z ranní moči udělat test... já se takhle těšila 3 roky a dočkala jsem se❤️

@monyscerna Nějaký stín tam je. Držím palce, ať sílí 🙂