Vidíte ducha?
holky moje zlatý 🙂 vidíte ducha? 🙂

Díky, díky 😀 Nejsem blázen... Jen jsem zvědavá na hcg 😕
já měla taky takového douška... muž mi tvrdil, že to je chyba tisku 😀 .. a z malého douška je teď velký prďola, který má dnes termín a nechce se mu ven 🙂 Držím pěsti!
Bože, asi puknu nedočkavostí 😀 Děkuju Vám.. Nemám to komu říct
Lenule_1989 - Jen klid, on to vybalí ve správný čas na správném místě 😀 Mám dva kluky, ale už jsem snad všechno zapomněla.. Ale to těšení je fantastický 😉
Test Pepino ? Tez jsem tim zacala.. 🙂 potvrdil mi ho I digi 🙂
Pepino? Neznám.. To je mamma test GS či co. Ještě mám slaboučkou čárku na Dr.Max..
Jen mám strach ze zbytečných nadějí.
Naxii - Fotku máš? 😉
No ja vidim jen na tom prvnim na tech dalsich dvou nic nevidim,ale mozna jsem slepa😉)). Zkus si ho udelat i dnes popr.zitra a budes mit vetsi jistotu.Ja taky silela z kazdeho ducha a hledala jsem ho i tam kde nebyl😉),ale nastesti tam,kde nebyl byl jej jeden test z dalsich asi 10 testu a az digi clearblue mi to krasne potvdil i s tydnem tehu,ktere odpovidalo no a ted jsem 6+3tt.A priznaky?? Uz skoro zadne,krome pobolivani prsou no a ted se mi teda toci hlava.Uz jsem mela obavy zda je vse ok,jak mi nevolnosti prestaly,ale zase mi prislo neco jineho,mam alergiii na pletove kremy,coz jsem pred tehu nemela 😉) tak si rikam,ze je asi vse ok.Budu drzet palecky a dej vedte jak ti vyslo hcg,jo?? 🙂
Ahoj holky, tak posílám dnešní testování. Podotýkám, že z odpolední moči. Taková ta světlá, častá 😀 Co myslíte? Čárky okamžitě.
No, to je ta sranda... Včera jsem byla na krvi. Nešel jim přístroj, takže výsledky dnes ráno a výsledek? HCG 1... Po šílených bolestech břicha, a pozitivních testech jsem byla vyslána k doktorovi. Mám teprve 22 DC, takže nechápal, když jsem mu testy ukázala. Řekl, že cysty nemám, sliznice zatím nízká, žádné abnormality a že prostě uvidíme. Prý není normální mít pozitivních několik testů a aby z toho nebylo alespoň mimoděl. Ale to se prý pozná až tak za 14 dní--- 😖 😖 Tak nevím, co si myslet... KAždopádně mi hned vzal krev a že kdyžtak ještě v pátek znovu... Jsem z toho jelinice.. 🙄
Myslím, že je to jasné. Gratuluji!!!
tak to jsem ráda... odpoledne napíšu co krev🙂
Holky možná jsem divná ale proč chodíte k doktorovi když máte takovehle skoro nic duchy? a ještě před termínem MS?
Taky jsme měla ducha,ale nenapadlo by mě volat doktorovi ještě před termínem MS a spíš bych čekala na pořádnou dálnici a pak se ozvala, protože teď tam krom zvětšené sliznice nic vidět nemůže, takže se stejně budete strachovat jestli to neodejde s MS nebo jestli bude srdíčko...
Mimochodem můj duch se taky odplavil 🙂, takže tenhle měsíc zkoušíme na novo
aha tak to jo,protože mi to fakt přišlo divný 🙂 ale třeba co mi říkala doktorka, že se to zas nemusí tak hrotit, protože cca 4 týdny není embryo ještě spojené s tělem, takže v podstatě na něj nepůsobí co jíš nebo piješ (jen nevím jestli se to počítá od poslední MS nebo od spojení vajíčka se spermii 🙂
co to je syndrom pubertální dělohy? já ji mám jen"zakloněnou" nebo "předkloněnou" teď si ani nemůžu vzpomenout jak se to jmenuje 🙂
že je je malinká ,,dětská spíše dívčí:D'' a každým pokusem se zvětšuje...ale prý to nemusí hned znamenat potraty...jen že se to stává častěji...tak uvidíme... Mamčina kamarádka to taky tak měla a vše probíhalo v pořádku🙂
Tak doktor potvrdil🙂 sice zatím male hCG... Ale aspoň něco🙂

@kukynek vidim 🙂