icon

Vidíte ducha?

elisskaa
17. bře 2015

holky moje zlatý 🙂 vidíte ducha? 🙂

Vidíte ducha?Vidíte ducha?
sleepers
25. kvě 2015

@kukynek vidim 🙂

kukynek
25. kvě 2015

Díky, díky 😀 Nejsem blázen... Jen jsem zvědavá na hcg 😕

lenule_1989
25. kvě 2015

já měla taky takového douška... muž mi tvrdil, že to je chyba tisku 😀 .. a z malého douška je teď velký prďola, který má dnes termín a nechce se mu ven 🙂 Držím pěsti!

kukynek
25. kvě 2015

Bože, asi puknu nedočkavostí 😀 Děkuju Vám.. Nemám to komu říct
Lenule_1989 - Jen klid, on to vybalí ve správný čas na správném místě 😀 Mám dva kluky, ale už jsem snad všechno zapomněla.. Ale to těšení je fantastický 😉

naxii
25. kvě 2015

Test Pepino ? Tez jsem tim zacala.. 🙂 potvrdil mi ho I digi 🙂

kukynek
25. kvě 2015

Pepino? Neznám.. To je mamma test GS či co. Ještě mám slaboučkou čárku na Dr.Max..
Jen mám strach ze zbytečných nadějí.
Naxii - Fotku máš? 😉

kukynek
25. kvě 2015

@naxii Pepino? Neznám.. To je mamma test GS či co. Ještě mám slaboučkou čárku na Dr.Max..
Jen mám strach ze zbytečných nadějí.
Naxii - Fotku máš?

naxii
26. kvě 2015

@kukynek Jukni ke mě do alba

dubnacek
26. kvě 2015

No ja vidim jen na tom prvnim na tech dalsich dvou nic nevidim,ale mozna jsem slepa😉)). Zkus si ho udelat i dnes popr.zitra a budes mit vetsi jistotu.Ja taky silela z kazdeho ducha a hledala jsem ho i tam kde nebyl😉),ale nastesti tam,kde nebyl byl jej jeden test z dalsich asi 10 testu a az digi clearblue mi to krasne potvdil i s tydnem tehu,ktere odpovidalo no a ted jsem 6+3tt.A priznaky?? Uz skoro zadne,krome pobolivani prsou no a ted se mi teda toci hlava.Uz jsem mela obavy zda je vse ok,jak mi nevolnosti prestaly,ale zase mi prislo neco jineho,mam alergiii na pletove kremy,coz jsem pred tehu nemela 😉) tak si rikam,ze je asi vse ok.Budu drzet palecky a dej vedte jak ti vyslo hcg,jo?? 🙂

kukynek
26. kvě 2015

Ahoj holky, tak posílám dnešní testování. Podotýkám, že z odpolední moči. Taková ta světlá, častá 😀 Co myslíte? Čárky okamžitě.

kukynek
26. kvě 2015

Nalevo je čerstvý sotva 5 minut, ale je to krásně vidět. Foťák nechytil líp

zdeni.r
26. kvě 2015

@kukynek a co krev?

kukynek
26. kvě 2015

No, to je ta sranda... Včera jsem byla na krvi. Nešel jim přístroj, takže výsledky dnes ráno a výsledek? HCG 1... Po šílených bolestech břicha, a pozitivních testech jsem byla vyslána k doktorovi. Mám teprve 22 DC, takže nechápal, když jsem mu testy ukázala. Řekl, že cysty nemám, sliznice zatím nízká, žádné abnormality a že prostě uvidíme. Prý není normální mít pozitivních několik testů a aby z toho nebylo alespoň mimoděl. Ale to se prý pozná až tak za 14 dní--- 😖 😖 Tak nevím, co si myslet... KAždopádně mi hned vzal krev a že kdyžtak ještě v pátek znovu... Jsem z toho jelinice.. 🙄

zdeni.r
26. kvě 2015

@kukynek já bych asi zatím nebrala ty testy jako pozitivní...jestli to jsou mamatest,tak dělají bohužel hodně často takovéhle duchy..nezbývá než počkat,zkus si koupit dr.Maxe,holky jsou s ním asi nejvíc spokojené...
Držím pesti

megy
26. kvě 2015

@kukynek po pravdě. já tvé testy vidím spíš negativně, než dvojčárečkově. navíc máš i krev negativní, takže nevím nevím, ale tohle podle mě těhotenství není

kukynek
26. kvě 2015

@zdeni.r Taky si myslím... Počkám a uvidím. Jen je smutné, že to dělá takové navazovaci výsledky... 🙄
Já to přežiju, nic jsem neplánovala, ale co potom ty holky, který má takový // čekají jak na smilování..

zdeni.r
26. kvě 2015

@kukynek ono je to těžký..já měla celkem hezký čárky,týden zpoždění a stejně nic z toho...a to stejné třikrát před dcerou..takže prostě pokud to má taky,tak to tak bude...ikdyz chápu,že to je těžký....

monulli
3. čer 2015

Ahoj holky, tak je tu dalsi mesic a zase prosím o radu... Tentokrát je fakt zřetelný... Řekla bych... Dnes jsem byla na krvi, ale zatím se poptam vas....co myslite? Mám ještě 4 dny do MS cyklus 35 dni na živo je zretelnejsi

jitim
3. čer 2015

Myslím, že je to jasné. Gratuluji!!!

monulli
3. čer 2015

tak to jsem ráda... odpoledne napíšu co krev🙂

bajunka
3. čer 2015

Holky možná jsem divná ale proč chodíte k doktorovi když máte takovehle skoro nic duchy? a ještě před termínem MS?
Taky jsme měla ducha,ale nenapadlo by mě volat doktorovi ještě před termínem MS a spíš bych čekala na pořádnou dálnici a pak se ozvala, protože teď tam krom zvětšené sliznice nic vidět nemůže, takže se stejně budete strachovat jestli to neodejde s MS nebo jestli bude srdíčko...
Mimochodem můj duch se taky odplavil 🙂, takže tenhle měsíc zkoušíme na novo

monulli
3. čer 2015

@bajunka byla jsem s ním domluvená, že když budu mít podezření, tak aŤ příjdu... beru léky které by se v těhotenství neměly... tak proto... jinak bych taky čekala...

bajunka
3. čer 2015

aha tak to jo,protože mi to fakt přišlo divný 🙂 ale třeba co mi říkala doktorka, že se to zas nemusí tak hrotit, protože cca 4 týdny není embryo ještě spojené s tělem, takže v podstatě na něj nepůsobí co jíš nebo piješ (jen nevím jestli se to počítá od poslední MS nebo od spojení vajíčka se spermii 🙂

monulli
3. čer 2015

@bajunka ajuuu... to já taky nevím jen mi říkal ať dojdu🙂 .asi chce mít vše pod kontrolou🙂 Navíc mám syndrom pubertální dělohy... takže nejspíš dostanu hormony na udržení... ale to, že ještě proberem, tak uvidíme.... Jinak počítám s tím, že to nemusí být 100%

bajunka
3. čer 2015

co to je syndrom pubertální dělohy? já ji mám jen"zakloněnou" nebo "předkloněnou" teď si ani nemůžu vzpomenout jak se to jmenuje 🙂

monulli
3. čer 2015

že je je malinká ,,dětská spíše dívčí:D'' a každým pokusem se zvětšuje...ale prý to nemusí hned znamenat potraty...jen že se to stává častěji...tak uvidíme... Mamčina kamarádka to taky tak měla a vše probíhalo v pořádku🙂

monulli
4. čer 2015

Tak doktor potvrdil🙂 sice zatím male hCG... Ale aspoň něco🙂

bizonka1
4. čer 2015

holky, vidíte něco? díky.

zdeni.r
4. čer 2015

@bizonka1 já nejakyho mini ducha vidím..ale mamatestu Bych nevěřila... ☹

lucinka58
4. čer 2015

@bizonka1 Promiň, ale nevidím nic......