Vidíte ducha?
holky moje zlatý 🙂 vidíte ducha? 🙂

Me teda falešné nikdy neudělal ducha. Test jsem si dělala 14 dni po sexu a uz tam duch byl to jsem si koupila v DM pepino a pak druhy den jsem dělala vecer mámatest a byl taky duch
@sarriku na prvním něco je nic mene je to mamatest tak by jsem to brala s rezervou. Zkus mene pit na noc at mas vic koncentrovanou moc na rano a testuj zitra. Ak ten duh tam je tak zitra by mnel byt vyraznejsi
Holky, tak jsem ještě netestovala, zatím vyčkávám. Ale mám dost příznaků, které jsem měla i na začátku prvního těhotenství. Tak zatím budu dál čekat, však mi nic neuteče😀 Mě by zajímalo, kdy seberu odvahu abych znovu testovala. Možná to dřív ještě dostanu nebo co.
Hodně pozitivních testíků všem usilujícím ;)
@88martina88 Vidím ducha napravo od té modré čárky 🙂
@mimi1004 se bojim at to neni kanalek. Vylezlo to az po limitu po zaschnuti 😞
@88martina88 Zkus za dny další. Určitě zesílí 🙂
@mimi1004 Dekiji za povzbuzeni. Moc moc by sme si to s manzelem prali. Dam urcite vedet jak to dopadne
@snow111 gratuluji, je to tam 😉
@88martina88 ještě je hodně brzo ale zkus za pár dní a ubude to jasný. Vidím to dobře 🙂
@snow111 tak tenhle uz je jasně pozitivní, gratuluju
@88martina88 takhle jsem kdysi začínala s Terezkou. Myslím, ze je to hodně nadějné.
@sleepers
@mercedesse no nevim, ze zvedavosti jsem rano skusila mamatest a snehobilo ☹ takže asi to je jen kanalek ☹
@sleepers @88martina88 @mercedesse @jersika
všem moc děkuji. Ještě testu v pátek tak snad bude sílit.
@88martina88
@88martina88 testovat 9dpo je blbost.....a nejlepší je clearblue digitální....tam mas jasno hned.
@88martina88 mamatset je na prd. zkus dr. max nebo ten digi clean blue. Já myslím, ze se ještě vybarvi.
@88martina88 Pěkná čárka.... Mamatest ukazuje cca od 12 DPO, digitální až kolem menstruace - ten mi ukázal teda negativní asi tak 13-14 DPO, těhotná už jsem byla 😉 Za ty peníze raději na krev 😉
Já, bohužel, nevidím nic...
Nevidím tam nic. Což neznamená, že tam nic není, fotka může zkreslovat. Každopádně je docela brzo, zkus za 2 dny znovu a budeš mít jasno 🙂
Vidím dusika ;) zkusila bych další test vážně až za dva dny.. držím pěsti

@bajunka myslíš ten na palci?🙂 jo díky. už ho ani necítím že ho tam mám, zvykla sem si, je to super a originální. Já jsem testovala i včera a nic tam nebylo, duch nic...a dneska duch, tak jsem pojala podezření.