Vidíte ducha?
Ahojky, vidíte ducha? Nebo stín, je to cca minutu po limitu, oba testy desítkové, jeden Pepino, druhý Intime z dm. Poslední MS 4.2., od 3.3. jsme byli pozitivní na Covid, opožděnou MS jsem přisuzovala Covidu. Minule úterý test negativní.

A nemohl to nějak rozhodit ten Covid?? Že by byl na testech 25 dní po vynechání jen takovýto dušík??
@leniczka23 tohle je test že včera, tam byl taky nepatrně vidět
@meda204 jj to vypadá že sílí, uvidíš za pár dní. Držím palce.
@meda204 Kdyby trošku stouplo HCG, tak by asi MS nepřišla, teď jen zjistit, proč HCG stouplo, s tím určitě budeš muset na gyndu. Nebo jedině ještě zkusit odběr HCG z krve jakožto samoplátce, ale u prosperujícího těhotenství velmi rychle hladiny narůstají na jsou v tisících jednotek, tyto citlivé testy zachytí už jen pouhých 10 jednotek.
Teď koukám na ten test,že ho vyhodím a duch už tam není, ani na jednom 😔
@meda204 Jestli byla ovulace 19. 2., tak by na testu byly určitě už dálnice. Takového ducha bych čekala spíš s ovulací 19. 3. Asi to bude nějaká hormonální nerovnováha, určitě bych zašla na gyndu.
@katule1990 už jsem objednaná, ale až za 14 dnů 😔 dřív neměl Dr volno.
Na fialovém něco je a na těch zelených taky.Uvidíš jestli bude sílit
@meda204 hele Pepino má obecně málo barviva kup Sluníčko z Teta drogerie to je za mě nejlepší test
@pepickovapavlinka tetu tu bohužel nemáme, odpoledne pojedu do města, můžu koupit v lékárně máma test nebo v dm ty Intime
@meda204 ty Intime ne spíš ten fialoví je lepší.Měli by je mít i v lékárně
@pepickovapavlinka díky koupím. Teď je toho tolik nového, než když jsem čekala děti
@meda204 je silnější, a hlavně o dost růžovější. Zkus mamatest odpolko a dej vědět 😉🍀
@leniczka23 dám 🙂
@meda204 noo něco tak je teď aby to sílilo testni zase ve čtvrtek měl by být vidět rozdíl
@pepickovapavlinka jo se čtvrtkem počítám. Tak uvidíme.
@meda204 ty opravdu vypadají stejně, vypadá to že nesili. 😔
@leniczka23 taky mi přijde 😔 zkusím to ještě po víkendu. Teď se s tím nervovat nebudu
@meda204 moudrá žena, ono s tím stejně nic neuděláš. Ale stejně, moc držím palce a přeji hezký den.🍀
Tak dneska jsem začala krvácet 😔
@jana18353 to vypadá na rysku

Jj, vidím na obou. A dost.