icon

Vidíte ducha?

1. črc 2021

Ahoj, vidíte tam ducha? Dnes jsem 25 DC, 11 DPO, ovulaci nemám ničím podloženou. Menstruace má přijít v neděli.
Vím, že se nemá testovat před vynecháním ms a že ms ještě může dorazit. A říkala jsem, že nikdy testovat před ms nebudu 😃 Ale dnes ráno jsem měla takový vnitřní pocit, ať test zkusím udělat.

Vidíte ducha?
Strana
z2
vivule
6. črc 2021

Paráda! Tak ty jsi o týden dál 🙂 Jak se těšíš na kontrolu? 🙂 Moc gratuluji

vivule
6. črc 2021

@vivule vlastně kecám, máme to stejně. Jsem si neuvědomila, že jsem si ten digitalní dělala dříve 😀

autor
6. črc 2021

@vivule uvidím, kdy mě doktor objedná 🤔🙂těším se, ale do kontroly budu nedočkavá😃

vivule
6. črc 2021

Naprosto ti rozumím 😉

vivule
7. črc 2021

Tak ja jdu na kontrolu 27.7. do té doby se asi zblázním 😄 Co ty?

autor
7. črc 2021

@vivule já se doktorovi nemůžu dovolat, takže má určitě dovolenou😤😃😃

vivule
14. črc 2021

Už jsi se dovolala doktorovi?

autor
14. črc 2021

@vivule 😤ne😤😀minulý týden a tady ten má dovolenou😤😤😀takže tam v pondělí zajdu osobně..na stránkách píše, že v neodkladných záležitostech mám jít do nemocnice (porodnice, gyn. oddělení). Dnes jsem 5+2, takže srdíčko ještě nebude, takže to není akutní. V prvním těhotenství jsem byla až 8+2 na potvrzení a srdíčko už bylo 🙂

vivule
14. črc 2021

Jeee tak to je fajn, ze uz mas zkusenosti 🙂 Ja vubec 😀 A jak se citis?

autor
14. črc 2021

@vivule mám více citlivé prsa, občas mě bolí podbřišek a nevolnosti zatím nemám 🙂takže zatím dobrý 😀

vivule
15. črc 2021

Já mám stále pocit, jak kdybych to zítra měla dostat, takové menší tlaky v podbřišku. Jinak špatně mi taky není 🙏🏻 (doufám, že nebude) a podprsenka mi začíná být nějaká těsná 😀

autor
16. črc 2021

@vivule mě v prvním těhotenství bolelo vpravo v podbřišku, měla jsem úplně křeče a bylo vše v pořádku 🙂

autor
19. črc 2021

@vivule tak na kontrolu jdu 4.8... 🙂

vivule
21. črc 2021

Tak konecne jsi se dovolala vid? Super, tak drzim palecky at je vsechno v poradku!

autor
21. črc 2021

@vivule já tam zašla radši osobně 😀

autor
28. črc 2021

@vivule tak jak si dopadla na kontrole? 🙂

vivule
28. črc 2021

Na kontrole všechno v pořádku. Zamáčkla jsem slzu, když jsem viděla to bijící srdíčko. Fakt nádhera 😍 Podle délky plodu jsme dnes 7+4, což odpovídá podle data početí. Jen jsem nedostala fotečku z UTZ, tak zkusim říct na příští navštěvě. Taky jsem se objednala už na 1. prvotrimestrální screening, tak asi sebou vezmu i partnera, ale na to se ještě musím zeptat, jestli to nevadí.

autor
28. črc 2021

@vivule gratuluji 🙂já jdu za týden 🙂o fotku si určitě řekni, automaticky ji většinou nedávají 🙂a na screening partner může, ale covid, takže uvidíš, jak to bude 🙂

vivule
28. črc 2021

Jasně. Díky za radu. Zkusím si o ní říct na další návštěvě. Držím palce, ať všechno dobře dopadne 🙂

autor
4. srp 2021

@vivule tak jsem se konečně dočkala a dnes byla na kontrole 🙂jsem 8+4, vše je v pořádku a o fotku jsem si musela říct 🙂

vivule
6. srp 2021

Moc gratuluju. Tak to jsme na den stejne. 🙂 Na další kontrole si řeknu taky o fotečku, jdu 17.8. i na odběry

autor
6. srp 2021

@vivule na další kontrolu, krev a utz jdu 25.8., týden před tím má zase dovolenou😀

vivule
6. srp 2021

Už zase? 🙂) To není možný

autor
7. srp 2021

@vivule taky si říkám 😀😀😏ale v prvním těhotenství jsem taky byla takhke po 3 týdnech 🙂

autor
28. srp 2021

@vivule tak jak se cítíš? 🙂

vivule
28. srp 2021

Ahojky, zatím pohoda. Jen zrovna dneska jsem se v noci převalovala a špatně se mi usínalo. 1.9. jdeme na screening s partnerem, tak se moc těšíme. Doufám, že bude všechno v pořádku. Copak ty? Jak se máte s prckem? 🙂

autor
28. srp 2021

@vivule já jdu na screening 8.9. 🙂už mi je líp, ráno občas zvracím, ale jinak v pohodě 🙂

autor
13. říj 2021

@vivule tak jak se máš, jak se cítíš? 🙂

vivule
14. říj 2021

Ahojky, no letí to jako blázen. Vždyť už jsme skoro v polovině 😀 Cítím se dobře. Malý prďolka už mě začíná kopat a to je tedy legrace 🙂 Za cca 14 dní nás čeká velký ultrazvuk, tak se zase těšíme. Ten 1.screening byl opravdu zážitek. Copak ty, jak se máte s prckem?

autor
14. říj 2021

@vivule nevolnosti mě už konečně přešly, tak dobře 😀🙂já mám placentu na přední straně, takže pohyby ještě necítím 🙂a na ten velký utz jdu příští středu 🙂doktor už naznačil pohlaví, tak snad to příště potvrdí 🙂

Strana
z2