Vidíte ducha na těhotenském testu?
Holky ahoj 🙂 Jsem 12DPO a za 2 dny mám termín MS . Nevydržela jsem to a udělala test a vidím ducha (je to test s citlivostí 10 ,a prý vyhodnotí výsledek i 6 dní před očekávánou MS. Vidíte ho také ? Jinak jsem 3 minuty poté udělala ten samý znova a pak ještě jeden (též s citlivostí 10 )a žádný duch :/ co myslíte.

A ty dslší jsi dělala ze stejné moči, nebo jsi ze sebe vymáčkla další čurání? 🙈😅
@izzylka z dalšího čůrání
@jirinafrymlova tak to bych ty další testy už neřešila...ta moč už nebyla taková, aby to těhu zachytilo...zkus zítra ráno a uvidíš 🍀
@izzylka děkuji ❤️❤️❤️za radu 🙂 snad ti vyjde
@jirinafrymlova ahojky, jsem na to stejně, dnes 13 dpo a pravděpodobně stejný těhotenský test 🤷♀️🙂
@rozaruska juuu ano stejný
@rozaruska já mám dostat na za dva dny a ty ? Snad nedorazí ,další test udělám až budu mít dva dny spoždění
Na tom druhým je
@pampeliska1313 na jakém druhém?
@jirinafrymlova no já to mám trošku jiné, jsem po IVF, můj 7 transfer 🙂
@rozaruska jee, já koukala na tazatelku. Ale u Vás taky vidím.🙂
@pampeliska1313 aha, já si právě říkala jestli jsem tu fotku nějak omylem neposlala 2x 😃Děkuji 🙂
Holky a mám za pár dní otestovat znovu pokud má nedorazí i s citlivostí 10 nebo víc ?
Holky a to jsem ještě 4 dny po ovulaci špinila 4 dny ,mohlo by to být nadační krvácení ne ??
@jirinafrymlova ano a nejlépe stejnou značkou testu, každá značka může mít jinak barviva 😊
Jinak moc gratuluji 🍀 a ať je vše v pořádku 🤗
@misaa56 doufám že to bude to těhu . Ale nevím nevím znejistil mě pak ten stejný test ale negativní ,zítra mám dostat MS tak pak udělám další
@jirinafrymlova čárka ale vypadá pěkně 🍀 tak dej pak vědět 🍀🍀
@misaa56 dám vědět,uvidíme 🙂
@misaa56 tak bohužel Tehu nejsem . Asi to byl vadný test :'(
@jirinafrymlova zkoušela jsi test? To není možné, že by to byl až tak vadný test? 🤦♀️Já ještě nezkoušela další
@rozaruska zkoušela jsem další test a jen / . Ani duch nic . :'( bohužel asi to byl opravdu vadný test
@rozaruska kdy budeš zkoušet další ?
@jirinafrymlova zkusila jsem a čárka je pořád stejná 🤷♀️takže asi těhotná jsem, ale je to špatný 😞
@jirinafrymlova tak to je mi líto😔 Ale čárka to už byla pěkná... Přijde mi divný, že by se na vadným testu to takhle ukázalo🤷♀️

@jirinafrymlova vidím