icon

Vidíte ducha na těhotenském testu?

jirinafrymlova
25. lis 2021

Holky ahoj 🙂 Jsem 12DPO a za 2 dny mám termín MS . Nevydržela jsem to a udělala test a vidím ducha (je to test s citlivostí 10 ,a prý vyhodnotí výsledek i 6 dní před očekávánou MS. Vidíte ho také ? Jinak jsem 3 minuty poté udělala ten samý znova a pak ještě jeden (též s citlivostí 10 )a žádný duch :/ co myslíte.

Vidíte ducha na těhotenském testu?Vidíte ducha na těhotenském testu?Vidíte ducha na těhotenském testu?
Strana
z3
worena
27. lis 2021

@rozaruska A půjdeš to ještě zkoušet?? Já už přes dva roky jedu v téhle akci 🙈🙈Jeden by řekl hon na dítě...Ale čas je neúprosný...No je teda půjdu až po novém roce nějak... Musím se s toho oklepat.. Protože nehet 5 měsíců 3 nevydařené pokusy jsou moc i na mě... Vždycky to tak pěkně začne.. Vajíčka v pořádku oplodnění v pořádku...A né a né hnízdit.Vůbec nechápu proč čím by to mělo být... Dcerku jsem měla na první dobrou.🤷

worena
27. lis 2021

@jirinafrymlova 😔😔Jsme na tom stejně...

rozaruska
27. lis 2021

@worena já to mám stejně, dcera 6 let skoro napoprvé, pak v roce 2018 potrat v 5 měsíci a od té doby se to veze, 3 ivf zasebou a 7 transferů, vše krásné, tak jak má být, ale ne a ne se uhnízdit 🤷‍♀️Teď se Teda asi zadařilo, ale vypadá to všelijak, test nesílí 😞Do 4 IVF nejdu, už na to nemám sílu

bertik20
27. lis 2021

@rozaruska test sílí ob den, takže můžou být dva dny po sobě stejně viditelné čárky. Horší by bylo, kdyby za dva dny byl slabší než ten předešlý

rozaruska
27. lis 2021

@bertik20 jj ja vím, právě mi přijde pořád stejný, ale je to jiná značka 🤷‍♀️

worena
27. lis 2021

@rozaruska No já se zítra testnu...11 den to už tam musí něco ukázat...Ale už je to jen potvrzení mé domněnky... Jsem s toho smutná ale co se dá dělat že...No já mám ještě 2 zmrzliny.. Mudr do nich zatím nechce jít když z nativu mám vajíčka... Jako teď nic jsem nebrala šla na kontrolu a že půjdu na Ket...A sedělo tam vejce.Vytáhlo se , oplodnilo, vrátilo zpět během dvou dnů po oplodnění.. Mám jen utrogestan a tabletku estrofemu...A stejně zas nic...A to mám ostatní vyšetření v pořádku 🤷🤷 nechápu

anettapetr
27. lis 2021

Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli tam něco vidíte příjdemi že tam vidím dost viditelného ducha 🤔😊

jirinafrymlova
autor
28. lis 2021

@anettapetr já tam nic nevidím :/

rozaruska
28. lis 2021

@jirinafrymlova tak bohužel, ani u mě to nevyšlo, test slábne 😞

worena
28. lis 2021

@rozaruska I já jsem negativní 😔😔Je mi z nás všech hrozně smutno... Vůbec nemám radost z ničeho..😔😔😢...No uvidíme po novém roce.. Mezitím zkusím léčitelství nebo tak něco...Ani nevím vlastně... Mám chuť se na to nadobro vykálet.. Ještě máme zmrzliny 2 ... Už se mi do toho nechce ani...Ty neúspěchy mě ničí.Byla jsem plná víry a naděje celou tu dlouho dobu .. Už nevěřím..

worena
28. lis 2021

@anettapetr Bohužel nic nevidím 😔

rozaruska
28. lis 2021

@worena zkus akupunkturu nebo tradiční čínskou medicínu, mě hrozně pomohla, i když to teď nedopadlo, tak po 3 letech je to úspěch 👍

jirinafrymlova
autor
28. lis 2021

@rozaruska to mě mrzí :'(

jirinafrymlova
autor
28. lis 2021

@worena přesně to tak podobně cítím já , strašně mě to zklame když dorazí ms nebo když test neukáže nic. Hlavně jsem si přála pro svou dcerku sourozence věkově co nejblíže k sobě .

misaa56
28. lis 2021

@jirinafrymlova taky jsme chtěli pro syna sourozence co nejdříve ideálně tak 18m. No malý má 17m a ještě nejsem ani těhotná (nedaří se). Takže doufám že do jeho 3 let bude.

worena
29. lis 2021

@rozaruska Taky už jsem to slyšela jen musím vymyslet kam nejlépe abych si nenaběhla zase.. Při tom mém neustálém štěstí bych tomu všemu mohla dát ještě korunu 🙈

worena
29. lis 2021

@misaa56 Taky chceme pro dceru sourozence... Ale věkový rozdíl tu je , dcera je už ve škole...No jo,ale jak to udělat když vtom pořád nejde🤔🤔Furt přemýšlím kde je problém... Jako kdyby to nemělo být nebo co ...Pak slyším o některých matkách co děti odloží, ublíží , nestarají se...A u nás ani kdyby stodola padla...

misaa56
29. lis 2021

@worena taky nevím, kde by mohl být problém, syn byl hned 🤷
Jinak o ty čínské medicíně jsem taky přemýšlela ale ještě s tím počkám chvíli. Jinak sousedka říkala žese snažili prý 2 roky a po tý medicíně otěhotněla hned.

worena
29. lis 2021

@misaa56 No uvidíme... Zkoušela jsem takové ty vyhlášené léčitelé ale už to nikdo nedělá 🙈Tak co vlastně zbývá že... Už mě napadají fakt blbosti jako šamani, akupunktura, homeopatie, čínská medicína...Tak zas hledat tu nej...A nebo se na to úplně vykálet...Ale až po novém roce... Mám toho po krk jsem unavená s těch nezdarů....Už i ke kartářce jsem si říkala že půjdu 😅😅😅No hrabe mi...Asi nejdříve do Bohnic a pak se uvidí.

radkovy
29. lis 2021

Holky, a co Cenap?

misaa56
29. lis 2021

@worena Nezbývá než čekat, i když je fakt že to čekání je někdy na blázinec 😅
ono to jednou snad přijde... Snad co nejdřív😅Tajně doufám že by jsme mohli mít třeba vánoční dárek ale nevěřím tomu...
Já počkám třeba do února a pak to chci nějak řešit 😁

misaa56
29. lis 2021

@radkovy to neznám 🤔 kouknu co to je😊

rozaruska
30. lis 2021

@jirinafrymlova ahojky, tak já těhotná jsem, ale bohužel je to neprosperujici těhotenství 😔 7 transfer a nic

worena
30. lis 2021

@rozaruska 🙈🙈🙈😔To je mi moc líto... Není to fér... To by mě zajímalo co by ty duše nahoře chtěly..🤔 Vybírají si matky a rodiče někdy takového kalibru že mi to hlava nebere.. Končí na ulici nebo v kojeňáku, babyboxu a ještě hůř... Tím padám děláme všechny nějakou chybu... Řeči typu to chce klid, musíš se na to soustředit, být pozitivní a těšit se..Nebo: Nech to plavat smiř se že to nebude a žij okamžikem.. Věřte nebo ne, vyzkoušela jsem oboje... Těch čajů co jsem vypila , dodnes se divím že mi z ucha neroste pampeliška.. Cvičení, různých vitamínů extra a podpory...No nesmysl...No prostě a jasně... Proč zrovna já,ty,ona, támhle ta,a taky tamta.... Proč všechny máme takového peška... Třeba fakt někde ještě existuje někdo,kdo má na to odpověď, třeba opravdu umí komunikovat a těmi nahoře a může říct proč se to děje...

worena
30. lis 2021

@misaa56 No to určitě dej vědět 🍀🍀🙏 já určitě až nějak příští rok.Teď už na to kašlu..

worena
30. lis 2021

@radkovy Tahle společnost určitě dobrá volba bude ... Nikoliv však pro ty, které přirozenou cestou nemůžou již otěhotnět.

radkovy
30. lis 2021

@worena oni mají velkou úspěšnost

rozitta
30. lis 2021

@rozaruska to je naprd 😔 budete to ještě zkoušet?

jirinafrymlova
autor
30. lis 2021

@rozaruska to mě moc mrzí :'( já dnes 3 den spoždění ,čekám na příchod ms,testy stále negativní

misaa56
30. lis 2021

@rozaruska tak to jemu moc líto 😔😔
Přemýšlím přesně nad tím stejným jako @worena.
@worena a jak dlouho už se snažíte? My zatím asi 7 měsíců.

Strana
z3