Vidíte ducha na těhotenském testu? Zkušenosti a rady.
Zdravím ❤️ opět na vás jdu s dotazem. Od poslední ms, je to už 3 týdny a já se cítím zvláštně, jsem hodně citlivá na pachy,bolí mě prsa a řekla bych že mám i tmavší bradavky. Trpím na malátnost a bolest hlavy, tak mi to nedalo a udělala jsem si ráno test. Mám z něj smíšený pocity, vidíte tam taky druhou čárku? Moc vám děkuju za odpovědi. Po miminku toužíme víc a víc a už bych moc chtěla doufat, že je to po roce pláče tu🥹❤️
Já tam nevidím nic, 3 týdny po ms bych ani nic jiného nečekala (leda při hodně krátkých cyklech). Příznaky nemáš k těhotenství, kdyby Jo, byla by na testu dálnice, spis sis je vsugerovala.
Na bradavky atd je velmi brzo. Priznaky jsou stejne jak PMS. Udelej si test v den ms
Druhou čárku tam nevidím, patrně přisuzuješ druhou čárku místu, kde je spoj několika materiálů. Navíc ty příznaky, co tu popisuješ, sedí na PMS, který by vycházel i časově, pokud máš klasicky dlouhé cykly.
Chápu, že si to moc přeješ, ale zkus to prostě nechat na přírodě a netlačit na sebe, na partnera i na to miminko. Tlak vytváří jen protitlak. Ze svého okolí znám hned několik žen, které prostě otěhotněly opravdu až ve chvíli, kdy se uvolnily a přestaly to neustále řešit.
@hanaalb teď jsem dělala test, a ukázala se jenom jedno čárka a úplně slabá, tak nevím. Přitom jsem vše dělala podle návodu 🥹 asi radši počkám zda se za 5 dni dostaví ms, nebo ne. Ale moc moc děkuju ❤️
@nicole2308 ukaz fozku. Muze se teprve jeste objevit. Nebo mas krabicku celou na nic. Taky se mi jednou stalo
@hanaalb já už ten test vyhodila a fotku nemám. Ms by měla přijít za dva dny.. tak uvidíme. Ale moc děkuju ❤️

3 týdny od poslední menses je ještě brzo testovat. Každopádně v tuto dobu by se ještě ani neukázaly příznaky, takže ten stav s těhotenstvím nejspíš nesouvisí. Ale těhotná být můžete, za týden se ukáže.