Vidíte ducha nebo druhou čárku na testu?
Ahoj holky 🙂.
Vidíte náznak druhé čárky ?
Děkuji !

@adepickova já mám jako slabou tu cukrovku tehotenskou, měla jsem ji i v tom prvním těhotenství a kde o to nejíst sladké nesladit čaj, kafe. nepit slazene minerálky a jist pravidelne 😀 ale když je chuť dam si i sladké 😀
@fialka444 to chápu 😁chutim neporucis 😁
@fialka444 ahojky tak jak se mas?😊
@adepickova Ahojky, my se máme fajn. Screening dopadl dobře potvrdili nám chlapečka 😀 ale hlavně že je zdravý. Co ty? Jak se máš? Co cukrovka?
@fialka444 tak to je paráda a máte jméno?😊😁na cukrovku jsem ještě nemohla ,musela jsem se preobjednat kvůli nemoci a ted mám covid 🙈🙈
@adepickova jéje, tak to nezávidím, jak jsem ho měla v lednu tak jsem dost trpěla. Ještě nejsme uolne rozhodnutí ale asi Mareček. Vy?
@fialka444 no já trpěla ted dost v horečkach 🙈🙈Mathiase 😊
@adepickova krásné jméno 😊 tak hlavně ať jste v pořádku
@fialka444 děkuji,vy taky 😊hlavně ať už to je ,je to hrozne dlouhé 😁
@adepickova jo začínám to i na sobě pociťovat ze je to náročnější, mnohem náročnější než první těhotenství 😀
@adepickova ahoj, tak co cukrovka?
@fialka444 ahojky,no poprvé když mě vzali krev tak se sestra zhrozila že nemám vůbec žádný cukr 😁ale nakonec vše v pořádku, a co ty jak se mas a co mimi?
@adepickova Ahojky, u nás snad vše v pořádku, zítra jdu po 4 týdnech na kontrolu tak konečně zase uvidím mimco ❤️ Co ty?
@fialka444 ahoj,ja jdu na 30tt ,takže až 2.5.🙄jinak taky vše v pořádku 😊
@adepickova to je i s odběrem krve?
@fialka444 o tom mi nic neříkal 🤷♀️
@fialka444 ahoj tak jakpak se mas?😊
@adepickova ahoj, už je to o dost náročnější, ale pořad to nějak zvladam. Už se špatne spí 😄 co ty?
@fialka444 nápodobně to spaní je za trest ,furt se v noci budím a hledám vhodnou polohu 😁ještě 8tydnu a bude to za mnou 😁🙏a co prcek jak roste?
@adepickova no já ještě 11 týdnu 🤦♀️ Roste,váha je hlídaná díky tomu ze mám cukrovku ale není větší než by měl být 😄
@fialka444 to můj prcek má cca 1700g ale já jsem jak hroch 🤣
@19072014 také něco malinko vidím,zkuste za pár dní 🍀🍀🍀
Take neco vidim
@adepickova jéje to mění moc prcek ne 😄😄😄
@adepickova ale já jsem taky jak hřích, myslím si že ti v létě nezvládnu 😁 už teď funim jak slon
@fialka444 to máme stejné 🤣🤣

@fialka444 jejda🙏tak ja ji snad budu mít v pořádku ja ji teď odkládala protoze jswm nemocna🙄