Vidíte ducha nebo druhou čárku na testu?
Ahoj holky 🙂.
Vidíte náznak druhé čárky ?
Děkuji !

@adepickova Ahojky, jo rosteme pořad dost 😃😃 ty horka jak byly tak mi nedělají vůbec dobře tak nevím co budu delat do konce července 😃 co vy?
@fialka444 to máme stejne ty horka zvládám těžko 🤣pak mě otekaji nohy 🙄🤣taky rosteme, na kontrolu jdeme ted 30. ,ale je to už bez ultrazvuku,často mám už i poslicky 🙏🤣🙄
@fialka444 tak jsem dnes byla na kontrole,mam klidový režim,doktor říkal že pokud nechci porodit dřív a malého mít v inkubátoru že je to ted důležité a že musím aspoň 14 dno vydržet a pak si můžu rodit jak chci 🤷♀️tak snad se malý nerozhodne jít dřív na svět
@adepickova Ahojky, ty blaho, kam spěchá 🤔
@fialka444 těžko říct 🙄ještě má dost času, ale říkala jsem si teď me říká že musím aspoň 14 dní vydržet a nakonec ještě budu přenášet 😁
@adepickova a ty se ve kterém tt? 35?
@fialka444 dnes přesně 34+5 jsem
@adepickova tak snad se malý udrží ještě chvíli 🙏 ale i tak už si v takovém týdnu ze už by ti zvládl ☺️A jaký mas vahovy odhad?
@fialka444 to sice ano ale byla bych radši kdyby tam ještě vydržel 🙏🙏ultrazvuk mi naposledy dělal ve 30 tt a to bylo 1608g ,tak teď vůbec nevím kolik by prcek mohl mít🤷♀️☺️
@adepickova Ahojky, tak jak se vede? Všechno v pořádku? 😊
@fialka444 ahojky zatím ano,v pondělí jdu na kontrolu tak uvidím co mi řekne, a co vy ?😊😊
@adepickova já jdu na kontrolu 16.6. Ale v posledních dnech na mě padla šilena únava, a není mi moc dobře teda.
@fialka444 taky jsem furt ted unavená a bolesti bricha ,poslicci furt pokračují ale zatím nic ale furt mám čas ,zítra teprve 36 tt🙄🙈
@adepickova poslicky už taky mám. Chtěla bych více odpočívat ale se synem který má rok a půl to moc nejde 😀
@fialka444 ja mam nařízení klidový režim,jenže ano s dětmi ve věku 7 a 5 to moc nejde 🤣
@adepickova to chápu 😃 není to vždy jednoduché 😃
@adepickova ahoj, tak jak si dopadla na kontrole? ☺️
@fialka444 ahoj,docela dobře malý se drží furt nahore 😁ale doktor se na mě tak podíval a říkal když tak koukám tak jste už na rozpadnutí a že podle toho jak na mě kouká tak malý má přes 3kg 😁
@adepickova ty blaho 😃 tak hlavně ze se drží malý. No já jdu ve čtvrtek a jsem zvědavá co mi řekne, břicho mi strašně spadlo dolu, a i cítím ze je malý strašně dole.
@fialka444 tak snad ti to dopadne dobře 🙏🙏🙏a jak se jinak cítíš ?😊
@adepickova v posledních dnech nic moc teda. Co ty?
@fialka444 no to teplo je děsný 🙄🙄🙄už je to znát a brisko mi občas vadí 🙈🙈
@adepickova ten konec je nejhorší no. Už ať je ti za nama 😃
@fialka444 přesně 😁😁
@fialka444 ahojky ,tak jsem včera byla na registraci do porodnice ,malý by měl mít odhadem malinko přes 3kg 😁ale zatím podle nálezu se nic nechystá 😁😁asi se mu tam líbí, ale ještě má čas jsem teprve 38 tt a co ty jak se mas?jak snášíš ty tepla🙈🙈🙈
@adepickova ahoj, jo tak to už bys mohla porodit ve 38tt, já jsem teprve 35tt a kolikrát mám pocit ze do nezvládnu do dalšího dne 😀 vedra snášim hrozně.😀
@fialka444 mohla ale malému se nechce 🤣🤣🤣🤣a to má být ještě větší teplo 🙈🙈🙈
@adepickova já vím, to jsem zvědavá jak to zvládnu 😃 nějak hold budu muset. Ale už jsem konečně něco udělala a vyprala jsem pro malého oblečení 😃

@fialka444 ahojky tak jak rostete?co nového u vás? ☺️