Vidíte ducha nebo druhou čárku na testu?
Ahoj holky 🙂.
Vidíte náznak druhé čárky ?
Děkuji !

@fialka444 moc děkuji holky 💙zatím je to i hodně miminko 😁😁🙏💙💙
@adepickova ahoj, tak jak se vám vede? ☺️
@fialka444 ahojky,zatím dobře, malý je celkem i hodné miminko až na dva dny kdy ho bolelo bříško 😁😁už máme i krásných 3900g 🙏a co ty jak se cítíš? ☺️
@adepickova nic moc, byla jsem na registraci v porodnici, ve čtvrtek jdu do nemocnice na kontrolu a pokud neporodim do te doby tak mi budou plánovat vyvolávání
@fialka444 jejda ,jakpakto? 🙈držím pěsti ať je vše v pořádku 😇🙏
@adepickova protože mám tehotenskou cukrovku a paní doktorce se něco nezda
@fialka444 jejda 🙈🙈tak držím pěsti ať je vše v pořádku 🙏🙏💙
@fialka444 ahojky tak jak jsi dopadla na kontrole?
@adepickova Ahojky, ve středu nastupuju do nemocnice na vyvolání. Malý se teda ven sám ještě nechystá, porodní cesty nejsou nachystane 😀 čípek se nezkracuje 😀
@fialka444 tak třeba se to ještě do středy rozjede samo,no líbí se mu u tebe 😁😁😁u mě se taky nic nechystalo a když jsem měla jet na kontrolu po 3 dnech do nemocnice tak jsem porodila přesně den před kontrolou😁😁
Ahoj jsem tu nová a chci se zeptat já se už 1rok a půl snažím o miminko ale mam syndrom polycystických ovarií beru na to prášky které my předepsala moje gynekoložka se jmenují gynprodyl že my prej pomůžou mít menstruaci a mít ovulaci a tak i otěhotnět už je beru 3 měsíc já už jedno dítě mám plus jsem měla pár potratů které šly samy já jsem si včera a i dnes dělala těhu test a vidím tam opravdu slabou čárku nebo ducha nebo už si to jen přectavuji moje kamarádka to vidi taky pač ma větši zkušenosti než já tak bych chtěla slyšet váš názor
@simulka30 ja tam nic nevidím,možná na tom šedém, kolik dní máš do ms?☺️
@adepickova 4 dny
@adepickova no tak uvidíme, má necelý týden aby si to sám rozmyslel přijít na svět 😀
@fialka444 to má ještě času 😁😁
@fialka444 ahoj tak co ty furt 2v1?🙈😁😊😊
@adepickova ahoj, ano. Dneska nastupuju do nemocnice na vyvolavacku
@fialka444 tak držím pěsti ať to máš co nejdříve za sebou a miminko máš už u sebe ❤️🙏
@lenka997 ahojky,slabého ducha tam vidím zkus testovat ještě, zda bude sílit🍀🍀🍀
@adepickova v reálu to jde vidět daleko víc, ale nejsem si jistá. Navíc při mě diagnóze tomu moc nevěřím a navíc se nesnažím (mám nového partnera ani ne rok)
Děkuji za odpověď.
@adepickova děkuji, a jak se vám daří? 😊
@fialka444 dneska nám je přesně 4 týdny 😊😊poslední 3 dny bojujeme s bříškem, ale jinak je zlatíčko a večer krásně spinká, buší se dvakrát na jídlo max. Třikrát 😊
@adepickova ty blaho to už jsou 4 týdny? 😮
@fialka444 překlep 3 týdny 🙈🙈ale i tak to utíká jako voda
@adepickova Ahojky, tak dneska ve 12:34 se nám narodil náš druhy syn 💙 má 3440g a 49cm porod byl mega rychlý trval asi hodinu a půl a po tom co mi práskl voda byl venku za 20 minut 😀
@fialka444 ahojky,tak to moc gratuluji 💙💙💙a jakpak se maličký jmenuje?hlavně hodne zdravicka tobe i malemu ❤️❤️❤️to jsi mela sakra rychle teda😁,čekam fotecku🙏tak to měl váhu skoro jako můj 😁my Teda dnes na kontrole měli už 4320g ,přibývá krasne 😁😁

@adepickova To je láska 😍❤️🍀🍀