Vidíte ducha nebo druhou čárku na testu?
Ahoj holky 🙂.
Vidíte náznak druhé čárky ?
Děkuji !

@adepickova hele ty jsou uplne ukazkovy! Kdy jdes k dr ?
@pepinka22 jdu 29.11.😊to už budu cca 8+3tt
@adepickova to je krasny!!! Tak dezim palce at je vse ok 🍀
@pepinka22 děkuji 🍀snad i tobě to vyjde 🍀❤
@adepickova tak jsem to ráno nevydržela a udělala si opět testik. A už tak konečně vidím ducha i já 🍀
@fialka444 také ho tam vidím 🍀❤
@adepickova tak snad bude sílit, akorát při mojem testování musím zajit koupit další testy 😃😃
@fialka444 tak mi dej pak vědět jak si dopadla dal ❤😁
@pepinka22 ještě neztracej naději 🍀
@fialka444 souhlasím, ja jsem v 6 tt a bolesti břicha mám občas i já, přesně jako kdybych měla dostat ms
@adepickova 10 dni před ms pozitivní test? To asi není možné ne? Vzhledem k tomu ze od ovulace do ms je to cca 14 dni 🙈
@nick1234 opravdu jsem měla na testu slabou čárku, nemám důvod si tady něco vymyšlet a psát nesmysly
Ja bych vam doporucila koupit si gs mammatest a treba za dva dny RANO znovu. Me tento ukazoval strasne nekvalitne, je tam to barvivo vzdycky rozpite a i ta druha carka se nejevi vylozene silna, i kdyg uz hcg je vysoko. Zkusila jsem i vedle sebe si udelat tento a GS mammatest a ten rozdil v ohraniceni a vyraznosti byl sileny.
@vh1610 ja si dělala mamatest a ten mi neuvažoval vůbec nic
@adepickova to je jedno, dneska jsem si koupila tt sluníčko tak budu stejně testovat s nima 😃
@fialka444 ono se hlavně říká že se má testovat jen jednou značkou 🤷♀️🤣
@adepickova Jojo říká se no😄
@adepickova dobre ráno, tak jeden z dnešního rána. Možná mi přijde trochu silnější než včera
@fialka444 tak snad můžu gratulovat, protože čárka je silnější ❤🍀ted jen ať sílí❤
@fialka444 ja říkala že se sluníčkem jsem spokojená 😁😁

@fialka444 ja uz ano už jsem byla i na UZ,v 5+5 ,ted 29.11.jdu znovu ❤takže za mě test sluníčko je dobrý 🍀