Vidíte ducha nebo druhou čárku na testu?
Ahoj holky 🙂.
Vidíte náznak druhé čárky ?
Děkuji !

@fialka444 ano,chce mě vidět dřív kvůli tomu hematonu
@adepickova tak aspoň zase brzo uvidíš prďolu 😊
@fialka444 to ano 😊ted ještě v týdnu mám projít na krev a zrovna prý dostanu průkazku 🍀
@adepickova tak super 😊 hlavně aby všechno dopadlo dobře 🍀
@fialka444 v to doufám 🍀
@adepickova ahoj, tak dnešní kontrola dopadla dobře, srdíčko už bilo a vše vypadá v pořádku 🍀
@fialka444 tak to je super 🍀🍀🍀a v kolikatem tedy jsi?🍀🍀
@adepickova 6+4tt za dva týdny jdu znova a dostanu už i prukazku 🍀 co ty jak se citis?
@fialka444 ja se cítím dobře, ranní nevolnosti už mě pomalu ustupují ☺ja jdu teď v pondělí na kontrolu tak jsem zvědavá už bych měla být 10 +3,průkazku už mám doma 🍀🍀🍀
@fialka444 no já jsem rada protože díky nevolnostem jsem přibrala cca 2,5 kg🙈🙄me bylo zle nezvracela jsem ale musela jsem ujidat protože bych se jinak složila 💙
@adepickova no mě pomáhá sladké pití občas, což taky nejsem úplně nadšena 😁 ale doktorka mi včera říkala ze kdybych chtěla tak mi napíše nějaké prášky na nevolnosti, prozatím jsem řekla ze nechci ale kdyby to bylo horší a horší tak si asi o ne řeknu
@fialka444 ahoj,tak já dnes na kontrole,a dokonce vím pohlavi i doktor byl překvapený 😁❤
@adepickova ahoj, kolikaty tt jsi? Takže to bude chlapeček 😃
@fialka444 10tt jsem, ano přesně má to pindika 🤣
@adepickova já jsem syna taky věděla brzo ale ve 12tt, tak super, a co si chtěla? 😃
@fialka444 no mě to celkem překvapilo,on sám říkal že to je poprvé co se tím setkal 😊🤣me to bylo tak nějak jedno hlavně zdraví aby bylo 🙏
@adepickova jo to je hlavní 😊
@fialka444 to ano,a co ty jak se mas?😊
@adepickova jak kdy, většinou je to katastrofa. Bývá mi pořad strašně zle
@fialka444 to na mela jen po ránu,ale zas jsem měla žravou 🤣
@adepickova no ja to mám několikrát za den.. už ať to skončí
@fialka444 me to už naštěstí přešlo, snad to vydrží 🙏
@adepickova taky se už těším až ti skončí. V pondělí jdu na kontrolu tak se těším 🍀 kdy mas další kontrolu?
@fialka444 ja až 17.1.mam 🙏ale teď musím na kontrolu kvůli nemocim, jenže klinika kam mě poslal tak má plno,tak zítra mu budu volat
@adepickova ty blaho až?
@fialka444 ano ale nakonec jedu do Hradce, protože Pardubice mají plno ,je to vlastně první screening, tak 21 na něj jedu
@adepickova jo tak aspoň uvidíš mimi 🍀

@adepickova to nějak brzy ne?