Vidíte ducha, nebo je to jen ryska?
Ahoj holky,
Vidíte prosím ducha nebo je to jen ryska nebo si to jen namlouvám?
Moc díky. 🙂

@barb0ra ano 😉 kolik dní máš zpoždění?
@verulevrtule Já to právě normálně dostala (minulou středu), ale menstruace byla strašně bolestivá a divná a také pořád běhám čůrat, tak jsem to zkusila.. Tohle byla citlivost 25, zítra zkusím ještě 10, ale stejně tomu moc nevěřím...a ten duch mě tedy dost překvapil.. 😐
@barb0ra mohlo to tehu odejit s menstruaci☺️ Zitra po testu asi budes chytrejsi a kdyz hak bych sla na krev☺️
@barb0ra nechci strasit, ale pri opetovnem pozitivnim testu bych rychle navstivila lekare, casto se setkavam s tim, ze kdyz je pozitivni test po menzes, jedna se o mimodelozni...treba ne, ale urcite bych to nechala rychle zkontrolovat 😉
@nikishkaaaa Taky mě to právě napadlo, mám na 90% endometriózu (jen jsem ještě nebyla na diagnostické laparoskopii) a přirostlý vaječník k děloze a pravděpodobně to tedy nebude jediný srůst, tam uvnitř. Pořád bych ale radši doufala v to lepší.. 😔
Pokud byla MS moc bych to nadějně neviděla.Navíc tento test rád dělá falešné //
@barb0ra no,jestli máš prirostly vaječník,tak bych k mudr šla co nejdříve
@barb0ra tak to já bohužel taky měla ducha ještě týden po ms 😭
@nikishkaaaa no tak to opravdu zbytecne plasis.... To by autorka mela tyden po MS uz dalnici a navic bolesti bricha.
@amazonkajanik S tím vaječníkem to vím právě protože mi to doktor řekl, ale prý to ničemu nevadí a stejně se s tím nic nedělá.. 🙂
@verulevrtule Z diskuzí si myslím, že to není zase tak nemožné. Nevím bohužel, kdy byla přesně ovulace, ale dnes by to bylo dle sexu buď 19dpo a nebo 13dpo a u těch 13ti si myslím, že by ještě dálnice být nemusela...?
@barb0ra no,jistota je jistota. Hele,já kvůli mimodeloznimu málem přišla o mamku,když mi byly 4roky a šla původně na operaci s cystou. Těhotenství odhalil až primář a operaci uspíšil a tím jí zachránil život. Během operace měla i klinickou smrt,těžká otrava krve,měla to prý v sobě 3týdny a schovalo se to za tu cystu ...
Ahoj holky, tak dneska citlivější test negativní úplně. Nebudu asi nijak plašit u doktora, to mi přijde zbytečné na to jak slabá čárka byla
a budeme se snažit tento měsíc znovu..🙂
Ahoj holky, já to nevydržím a musím se podělit. Minulý měsíc jsem si dělala i ovulační testy a vím, že jsme to tedy krásně chytli. Dnes by měl být první den MS, ale zatím nic a už tři dny když večer lehnu do postele mám žaludek na vodě a divné pnutí v břiše. No a dnes jsem zkusila testík a vykouklo na mě toto. To už vypadá trochu výrazněji, než minulý měsíc, co? Snažím se ještě moc vnitřně neradovat, ale teda úplně mi to nejde... 😊
Navštívila bych dr. Protoze v tuhle dobu by to byly dalnice jak blazen kdyby to bylo h minul mesice otehotneni. Bud to odeslo s predeslou ms a neco zustalo vacek nebo neco a jd treba zasahnout at nechytnes zanet delohy, nebo si otehotnela ted dalsi cyklus. Kazdopadne bych radeji zasla.
@janapetrvalska Nene, minule to podle mě byla fakt jenom ryska a těhotenství vůbec nebylo, protože mi to udělal jen jeden test. Toto by bylo z ovulace 23.12.
@barb0ra jj je pozitivní držím pěsti ať sílí

Vidím 🙂🍀