Vidíte na těhotenském testu Pepino ducha?
Zdravím,
Dnes jsem si dělala test a zda se mě že vidí pidi ducha 👀
Je to ale test pepino 🤷♀️ Měla některá taky ducha na pepinu a bylo to pravdivé? 🙂

Nic tam není
Na dnešním spodním ranním testu me přijde že tam pidi duch vidět nebo ne? 👀🤷♀️ škoda že po vyfocení to není tak dobře vidět...
@anonym_autor na obou nic není
Testuj az to nedostanes. Zmena fotky na jinou barvu nedelej.
Myslím že testy jsou negativní😔
Já si myslím, že tam jen prosvicovaly rysky, ale vidím je tam taky. Jak jsi na tom?
Na dnešním spodním ranním testu me přijde že tam pidi duch vidět nebo ne? 👀🤷♀️ škoda že po vyfocení to není tak dobře vidět...
@anonym_autor Já to při těchto testech měla skoro pořád a nikdy to těhotenství nebylo, jednou byla čárka dokonce narůžovělá že už jsem fakt myslela že se povedlo a ono prdlajs jiný testy byli negativní 😐.. Nevím možná budete mít štěstí vím jaký to je když vám lidí píšou nic nevidím negativní a vy to vidíte, 😏 Pokud nepřijde ms je pořád naděje 🍀
@anonym_autor Upřímně tady ty testy nejsou moc spolehlivé . Kolikrát jsem měla dvě čárky a těhotenství to nebylo . Zkus jinou značku .
Nikdy jsem Pepino test neměla falešně pozitivní ani falešně negativní. Pokud jsem těhotná byla, ukázal to správně, stejně jako správně ukázal, že těhotná nejsem. Každopádně na tvých testech prozatím není vidět vůbec nic.
Také nevidím nic.