icon

Vidíte na těhotenském testu Pepino ducha?

20. zář 2025

Zdravím,
Dnes jsem si dělala test a zda se mě že vidí pidi ducha 👀
Je to ale test pepino 🤷‍♀️ Měla některá taky ducha na pepinu a bylo to pravdivé? 🙂

autor
20. zář 2025
leila7
20. zář 2025

Nic tam není

lencaa11
20. zář 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nic negativní

autor
21. zář 2025

Na dnešním spodním ranním testu me přijde že tam pidi duch vidět nebo ne? 👀🤷‍♀️ škoda že po vyfocení to není tak dobře vidět...

lencaa11
21. zář 2025
@anonym_autor

Na dnešním spodním ranním testu me přijde že tam pidi duch vidět nebo ne? 👀🤷‍♀️ škoda že po vyfocení to není tak dobře vidět...

@anonym_autor na obou nic není

kakba
21. zář 2025

Testuj az to nedostanes. Zmena fotky na jinou barvu nedelej.

veronikas452
22. zář 2025
Uživatel veronikas452 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od veronikas452.

Myslím že testy jsou negativní😔

kolibrik123
30. zář 2025

Já si myslím, že tam jen prosvicovaly rysky, ale vidím je tam taky. Jak jsi na tom?

lujhu
30. zář 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Já to při těchto testech měla skoro pořád a nikdy to těhotenství nebylo, jednou byla čárka dokonce narůžovělá že už jsem fakt myslela že se povedlo a ono prdlajs jiný testy byli negativní 😐.. Nevím možná budete mít štěstí vím jaký to je když vám lidí píšou nic nevidím negativní a vy to vidíte, 😏 Pokud nepřijde ms je pořád naděje 🍀

nika112233
30. zář 2025

@anonym_autor Upřímně tady ty testy nejsou moc spolehlivé . Kolikrát jsem měla dvě čárky a těhotenství to nebylo . Zkus jinou značku .

miryp
30. zář 2025

Nikdy jsem Pepino test neměla falešně pozitivní ani falešně negativní. Pokud jsem těhotná byla, ukázal to správně, stejně jako správně ukázal, že těhotná nejsem. Každopádně na tvých testech prozatím není vidět vůbec nic.

macik84
30. zář 2025

Také nevidím nic.