Vidíte na testu těhotenství slabou čárku?
Ještě to zkusím tady.
Ahoj, holky vidíte tam prosím něco. Jsem 6 měsíců po porodu a cítila jsem se nějak zvláštně, tak jsem si udělala test a cosi tam vykouklo. Doufám že si to jenom vsugerovala. Děkuji🙏🏻 když jsem otěhotněla s malou měla jsem na začátku taky tohle. Ještě doplním, neplánujeme miminko. Chceme se plně věnovat malé.

@lencaa11 ano neplánujeme, když se to potvrdi tak si miminko 100% necháme! Jen se ptám abych se ujistila🙂 děkuji
@anonymni123kj123 řekla bych negativní
@anonymni123kj123 a já tam něco vidím
@barulina vyfotila jsem ještě jednou, počkáme a uvidíme❤️
@anonymni123kj123 tak to je negativní vyzkoušet další dny TT a uvidíte ...
@lencaa11 ano🙂
@anonymni123kj123 ja vidím na všech a nejlépe na té poslední fotce. Chce to testovat dál 😉
Nič keď je vidno netreba filtre ale ani na nich nič nevidím
Naživo to jde vidět o hodně lépe, jen nejsem schopná to poradně vyfotit. 🙂
@renat23 budu ☺️děkuji
@anonymni123kj123 dobrý den, něco určitě vidím, ale to stejné mi několikrát vyšlo také a těhotenství to nebylo, za pár dní další test a uvidíte, ale to Vám určitě radit nemusím 😊
@adruska27 dobrý den, děkuji za názor. Zkusím další den a uvidíme. Potřebovala jsem se ujistit, jestli jsem blázen.🙂
Negativní, zkuste zopakovat za 2 dny
@anonymni123kj123 negat
@barunkiss děkuji zkusím ☺️
@anonymni123kj123 jak to vypadá s TT?
@lencaa11 na testu slabý růžový duch, uvidíme další dny☺️
@anonymni123kj123 tak uvidíte další dny TT a máte foto tt ?
@lencaa11 mám, ale nejde to absolutně vidět jako na živo🙄
@anonymni123kj123 za mě jsi tehotna
@anonymni123kj123 tady je stín 👻 tak uvidíte jak bude dál TT vypadat ..
@anonymni123kj123 vypadá to pozitivně ten testík, jak píší všichni, další dny se uvidí 😁
Dekujii❤️ myslíte ze by to už ukázal digi?❤️
@anonymni123kj123 ještě bych počkala na Digi pár dní test ještě není čárka úplně
@anonymni123kj123 záleží s jakou citlivostí, digi jsou i od clearblue 10, ten by MOŽNÁ ukázal, ale 25 asi ještě ne, těžko říct no, jak usoudíte 🤍
@adruska27 mám doma 25, tak to ještě počkám☺️
Holky ještě, nedělají testy livsane duchy? :(

@anonymni123kj123 stin možná ryska ale nic pozitivního (když neplánují dítě trochu to doma řeším )