Vidíte na testu těhotenství slabou čárku?
Ještě to zkusím tady.
Ahoj, holky vidíte tam prosím něco. Jsem 6 měsíců po porodu a cítila jsem se nějak zvláštně, tak jsem si udělala test a cosi tam vykouklo. Doufám že si to jenom vsugerovala. Děkuji🙏🏻 když jsem otěhotněla s malou měla jsem na začátku taky tohle. Ještě doplním, neplánujeme miminko. Chceme se plně věnovat malé.

@adruska27 děkuji, právě když jsem testovala s dcerou, tak všichni říkali ze je tyhle testy jsou top! Ale to už je rok a půl a za tu dobu se toho mohlo změnit dost. Zkusím zítra a ozvu se☺️ sice miminko neplánujeme ale byla bych ve finále moc rada, chodím se pořad koukat na test jak blázen😅
@anonymni123kj123 jsou ženy kterým ano proto jsem psala že nemáte ještě čárku na to aby vyšel digitální
@anonymni123kj123 jo, to znám, vždy když tam je nějaká naděje, nějaký dušík, tak jsem taky jak blázen a musím chodit pořád na to koukat 😂🫣 určitě se ozvi ☺️ zajímá mě, jak tohle celé skončí 🙈
@anonymni123kj123 no za mě zřetelná čárka nejspíše jsi těhotná jen buď opatrná je to velmi krátce po porodu nese to i určitá rizika promluv si pak s gynekologem. Přeji st to dobre dopadne, Hs vidím pozitivní testy
Holky z toho nic nebude. To už bych musela mít hezkou čárku a ne pořád duchy ne? :( tady foto z dnešního rána. Ještě zkusím odpoledne, to jsem měla i s dcerou viditelnejsi čárky. A pak na to prdim:( jsem trochu zklamaná, ač máme doma miminko, tak už jsem se začala těšit na to jak bude mít malá sourozence.
@anonymni123kj123 ale zas, proč by ti na každém testu něco vyskakovalo, je to divné 😌 mě to fakt vždy vyskočilo třeba na jednom a na dalším pak už ne v ten samý moment
@adruska27 no tomu také nerozumím🤷🏽♀️ ale zase by tam měl být nějaký posun ne? Tohle je takové pořád nic 🤷🏽♀️:(
@anonymni123kj123 posun by tam právě být měl no, fakt netuším, co to znamená, já bych na tvém místě teď počkala fakt několik dní a test bych zkusila ještě jeden poslední pak 😏
@adruska27 no udělám to tak, spis si myslím ze z toho nebude nic akorát si ze mě testy střílí 🤣
@anonymni123kj123 to bude ryska když za par dní nebude čárka jasná tak tehotestvi to není
@lencaa11 ano to vím🙂 také si myslím ze to bude ryska
@anonymni123kj123 jo, i to se stává 😂 hlavně se z toho nehroutit! Myslím na tebe 😇
@adruska27 děkuji, tak ono to vyjde za dýl☺️ naštěstí mám doma malou cácorku která mi dělá den veselejší. ☺️ ale moc Vám všem děkuji a držím palce Všem kdo také čekají na pozitivní tt😀😯☺️
@anonymni123kj123 dej pak vědět jak jsi dopadla.
@anonymni123kj123 ahoj testy si z tebe nestrili pokud nebude progresivní nejspíše to bude biochemické… proste příroda ví co dělá ať to dopadne jak dopadne jsi opravdu velmi krátce po porodu a to nese nemalé rizika
@europa00 třeba no, uvidíme🙂 třeba za par dni možná koupím další test a buď zkusím nebo ne☺️ akorát mě bolí v podbříšku tak uvidíme, zda to dostanu🙂 po porodu jsem to dostala jednou. Vše co se má stát se stane, protože to tak ma být☺️
@anonymni123kj123 myslím, že to budou jen kanálky. Protože pokud fotky je třeba upravovat tak je to takové... Já zkusím ještě test zítra. Třeba na mé testy i když jsem svítila baterkou protože mi to nedalo tak jsem tam barevnou čárku neviděla
@jana_001 uka

@anonymni123kj123 hele, já se testuji poslední dobou jen livsane a některý mi ducha udělal a některý úplně bílo, ale nikdy ten duch nebyl tak moc vidět, nevím no, určitě je i šance, že by to byl duch, ale nebyl by určitě na všech testech…